سرطان در انتظار کسانی که در ظروف یکبار مصرف، غذای داغ می‌خورند

به گفته کارشناس ارشد بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی استان کردستان، استفاده از ظروف یکبار مصرف پلاستیکی برای سرو مواد غذایی داغ، سرطانزاست.

سرطان در انتظار کسانی که در ظروف یکبار مصرف، غذای داغ می‌خورند
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، لیلا ابراهیم‌زادهبا اشاره به مصرف بیش از استاندارد ظروف یکبار مصرف در کشور بر نحوه استفاده صحیح ظروف یکبار مصرف تاکید کرد.
 
وی افزود: محققان به این نتیجه رسیده اند که استفاده از ظروف پلی استایرن برای مواد غذایی گرم و داغ از نظر بهداشتی نامناسب و سرطانزا است اما ظروف یکبار مصرف گیاهی خطری برای سلامتی انسان ندارند.
 
ابراهیم‌زااده اظهار کرد: استفاده از ظروف پلی استایرنی شفاف gpps تنها برای نوشیدنی های سرد مناسب است اما برای مواد غذایی مانند قهوه و چای مناسب نیست.
وی با اشاره به اینکه ظروف یکبار مصرف گیاهی عمدتا برای بسته بندی و نگهداری محصولات لبنی، روغن و سرکه بکار می رود گفت: این ظروف برای مصرف مواد غذایی سرد و مرطوب بلامانع است.
 
او با بیان این‌که هنگام استفاده از ظروف یکبار مصرف باید به علامت اختصاری pe یا pp توجه کرد، در خصوص فواید استفاده از ظروف یکبار مصرف گیاهی در مقایسه با ظروف یکبار مصرف پلاستیکی گفت: پلیمرهای گیاهی از انعطاف پذیری بیشتری برخورداند و در دمای ۹۰ تا ۱۰۰ درجه سانتیگراد تحمل مقاومت دارند.
 
این کارشناس ارشد بهداشت محیط با بیان اینکه ظروف یکبار مصرف پلاستیکی از مواد نفتی ساخته می شود اظهار کرد: از سال ۱۹۷۰ میلادی برخی کشورها به فکر استفاده از تولیداتی غیر وابسته به نفت، مشتقات نفتی و تولید ظروف قابل بازیافت و پلیمرهای گیاهی که ویژگی سازگار با محیط زیست داشته باشد، افتادند و ایران پنجمین کشور جهان و اولین کشور آسیایی در کسب این موفقیت و ورود به عرصه انقلاب سبز جهانی محسوب می شود.
 
 
منبع: سلامت آنلاین
 
انتهای پیام/
 
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United Arab Emirates
saeed
۱۴:۲۸ ۰۹ خرداد ۱۳۹۶
تو تمامه مراسمات تو بازارا تو مغازه ها همش غذای داغ تو این ظرفا میدن ملت
آخرین اخبار