سیب زمینی شکم پر، یک صبحانه متفاوت

در این مطلب، روش آموزش دو نوع سیب زمینی شکم پر را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید به عنوان میان وعده یا پیش غذا آن ها را تهیه کرده و از طعم عالیشان لذت ببرید.

سیب زمینی شکم پر، یک صبحانه متفاوتبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ در این مطلب، روش آموزش دو نوع سیب زمینی شکم پر را برایتان انتخاب کرده ایم که می توانید به عنوان میان وعده یا پیش غذا آن ها را تهیه کرده و از طعم عالیشان لذت ببرید.

سیب زمینی شکم پر با پنیر چدار و بیکن

مواد لازم

۳ عدد سیب زمینی
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ قاشق چایخوری نمک
۱ پیمانه پنیر چدار رنده شده
نصف پیمانه پیازچه خرد شده
¾ پیمانه بیکن خرد شده
نصف پیمانه خامه ترش
۱ قاشق غذاخوری کره
¼ پیمانه شیر
۱ قاشق چایخوری فلفل سیاه

طرز تهیه

1. فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.

2. در سینی فر، سیب زمینی ها را که از قبل شسته و خشک کرده اید را بچینید. روی آن ها روغن زیتون و نمک بریزید. سپس به مدت ۱ ساعت بپزید تا کاملا مغز پخت شوند.

3. پس از خنک شدن، سیب زمینی ها را به صورت افقی برش دهید. با قاشق، بخش داخلی آن ها را خالی کنید و درون کاسه بریزید.

4. در کاسه، به سیب زمینی ها، پنیر، پیازچه، خامه ترش، نصف پیمانه بیکن خرد شده، کره، شیر و فلفل سیاه اضافه کرده و هم بزنید.

5. مخلوط را درون شکم سیب زمینی ها بریزید.

6. روی آن ها پنیر چدار ریخته و در آخر، بیکن قرار دهید.

7. آن ها را به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیرها کاملا آب شوند.

8. این سیب زمینی را گرم و به همراه خامه ترش سرو کنید.

سیب زمینی شکم پر برای صبحانه

 

منبع:برترینها

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.