۵۸ : ۲۰ - يکشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۶
کد خبر: ۶۲۰۰۳۵۱
گروه : اجتماعی » شهری
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۶ - ۲۳:۱۲
محمدی مطرح کرد؛

رئیس سازمان حج و زیارت گفت: تلاش مخلصانه عوامل آشپزخانه‌های مرکزی عامل افزایش رضایت حجاج است

تلاش مخلصانه عوامل آشپزخانه‌های مرکزی عامل افزایش رضایت حجاج استبه گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان حج و زیارت، در بازدید امروز ۲۱ مرداد رییس سازمان حج و زیارت از آشپزخانه ابوالجدائل (۲) در مکه مکرمه، وضعیت تدارکات، سردخانه و تجهیزات و فرایند و کیفیت پخت و توزیع غذای حجاج را مورد بازدید و بررسی قرار داد.

در این بازدید که رییس و مسئولین ستاد مکه مکرمه نیز حضور داشتند رئیس سازمان حج و زیارت خطاب به مجموعه عوامل آشپزخانه گفت: کار پر زحمت شما به بالاتر رفتن میزان رضایتمندی حجاج عزیزمان منجر می‌شود.

در جریان این بازدید علی راستگو مدیر ایرانی آشپزخانه از تنوع غذایی مناسب در حج سال جاری و برنامه‌های غذایی جدید خبر داد و همکاری مسئولین سعودی آشپزخانه را قابل قبول توصیف کرد.

در این بازدید یکبار دیگر برنامه غذایی و روش توزیع غذای ایام تشریق دقیق‌تر بازبینی گردید.

انتهای پیام/

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر