تاکید استانداریزد برهمکاری تمام نهادهای دولتی در عرصه اشتغالزایی، سرمایه گذاری و کارافرینی

استاندار یزد برهمکاری تمام دستگاه ها ونهادهای دولتی در عرصه اشتغالزایی، سرمایه گذاری و کارافرینی تاکید کرد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد؛ سید محمد میرمحمدی استاندار یزدبا تاکید بر همکاری متقابل بخش دولتی با کانون کارافرینان گفت: تمام دستگاه ها و نهادهای دولتی در استان، جهت ارائه مشورت و همفکری و همراهی لازم با کانون کارافرینان آمادگی لازم را دارند و امیدوارم این همکاری به نتایج ارزنده ای در عرصه اشتغالزایی، سرمایه گذاری و کارافرینی استان، ختم شود.

میرمحمدی گفت: وقتی از کارافرینی حرف میزنیم، باید بر جنبه های رقابت در تولید و ایجاد ارزش افزوده محصولات تمرکز کنیم چرا که مبنای بازار تولید بر این دو اصل یعنی تولید کالا با ارزش افزوده لازم و کیفیت و قیمت مناسب استوار است و این به زبان ساده یعنی کیفیت بالاتر همراه با قیمت پایین تر و این مهم، همان دستیابی به مزیت رقابتی است که آنهم تنها با تکیه بر خلاقیت و فناوری و ایده پردازی نو حاصل می شود.

 سید محمد میرمحمدی خواستار ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده در جهت کارآفرینی در استان و موفقیتهای حاصله در این راستا شد.

استاندار یزد با بیان برخی از مباحث مطروحه توسط حاضرین در خصوص وضعیت اشتغال و صنایع استان، خواستار ارائه مطالب بر مبنای آمار، مستندات و منابع صحیح شد و در ادامه افزود: مسوولیت، هدف و شرح وظایف کانون کارافرینان کاملا روشن و مشخص است و باید از مرحله ابراز نظر و بیان صرف مطالب خارج و به وادی عمل گام گذارید.

میرمحمدی از همه دستگاه های دخیل در امر کارافرینی و اشتغال استان خواست تا موضوعات این حوزه را با مبنا و مستندات و آمار مشخص مطرح نموده و آنگاه با ترسیم روند صحیح، مشکلات و مسائل را بر پایه تحلیل، پژوهش و بررسی مناسب، مشخص و آنگاه در جهت رفع آن اقدام عملی معمول دارند.

عالی ترین مقام اجرایی استان آنگاه به برخی از اقدامات صورت گرفته در راستای رفع موانع موجود در راه سرمایه گزاران و کارافرینان استان اشاره کرد و گفت: مرکزی برای جلب نظر سرمایه گزاران و جذب سرمایه گذاری در استان ایجاد شده و تمام نهادها و دستگاه هایی که باید در زمینه سرمایه گذاری ابراز نظر کنند در این مرکز متمرکز شده و تمام سیستمهای نرم افزاری لازم مستقر شده و نمایندگان تام الاختیار دستگاه ها نیز در این مرکز حضور دارند تا کارهای اصلی پیرامون سرمایه گذاری حداکثر ظرف یک روز به سامان برسد، منتهی برخی می خواهند بدون رعایت ضوابط و تنها بر مبنای روابط و خارج از اصول کار را دنبال کنند که همین امر باعث اطاله کار و خروج از روند تعریف شده می شود.

میرمحمدی با تاکید مجدد بر لزوم استقرار صنایع هایتک، کم آبخواه و سازگار با محیط زیست در استان افزود: از یک سال قبل به این سو به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ابلاغ کرده ایم که مجوزی جهت احداث صنایع کاشی و فولاد استان صادر نشود و خط مشی استان تنها بر استقرار صنایع هایتک و توسعه فناوری و ایجاد واحدهای پژوهشی که بتواند نیازهای فارغ التحصیلان را پاسخگو باشد، متمرکز شود.

استاندار یزد در ادامه، کانون کارافرینان را مرکزی جهت هم فکری و هم اندیشی صاحبنظران و ایده پردازان عرصه کارافرینی دانست و خاطر نشان نمود: کارافرینی به سه عامل، ایده پردازی و خلاقیت،  سرمایه، و نیروی انسانی نیاز دارد و هر سه این عوامل در استان یزد موجود است و تنها باید با همفکری، هم اندیشی و تلاش مضاعف، این عوامل را برای کارافرینی هرچه بهتر در خدمت گرفت.

وی افزود: به منظور جلب نظر سرمایه گزاران و جذب سرمایه گذاری در استان، پهنه بندیهای لازم در عرصه های انرژی خورشیدی، صنایع و کسب و کار مشخص شده و بیش از ۷۰ پروژه به دو زبان فارسی و انگلیسی معرفی و مرکز سرمایه گذاری در استان نیز ایجاد شده و پرداخت تسهیلات بانکی نیز به تناسب پیگیری و انجام شده است.

عالی ترین مقام اجرایی استان ادامه داد: اگر سرمایه گذاری به میزان لازم آورده در اختیار داشته باشد، مشکلی از سوی بانکهای استان جهت پرداخت تسهیلات به او وجود ندارد مگر آنکه بدهی بالایی به سیستم بانکی داشته باشد که در این صورت انتظار پرداخت تسهیلات به او انتظاری نابجاست.

میرمحمدی آنگاه با اشاره به طرح موضوع از سوی یکی از حاضرین مبنی بر معطل ماندن ظرفیت قریب به ۵۰ درصد از واحدهای صنعتی استان، از کانون کارافرینان خواست تا در اسرع وقت، لیست واحدهای مورد نظر تهیه و به استانداری ارسال شود تا بررسی موضوع، علت معطل ماندن ظرفیت این واحدها مشخص و رفع مشکل گردد.

استاندار یزد آنگاه خطاب به کانون کارافرینان استان خاطر نشان کرد:هر کدام از واحدهایی که در امر صادرات مشغول هستند و مشکل برگشت پول دارند را طی لیستی به استانداری معرفی کنید تا این موضوع نیز از طریق بانکها پیگیری شود.

میرمحمدی با بیان این مطلب که کانون کارافرینان استان در راستای یکی از کارکردهای خود، باید به عنوان بازوی مشورتی سرمایه گزاران و واحدهای تولیدی و صنعتی عمل کند افزود: کانون برای جلسه آتی، لیست پروژه هایی را که جهت کارافرینی تعریف شده به همراه لیست سرمایه گزاران شناسایی شده و داوطلب و میزان سرمایه گذاری مد نظر آنها، تهیه و ارائه نماید.

وی تاکید کرد: کانون کارافرینان استان باید توانمندیها و حوزه وظایف و عمل خود را از طرق مختلف و با بهره گیری از توان رسانه ها به ویژه رسانه ملی در استان، به سرمایه گزاران معرفی کند تا علاقه مندان به سرمایه گذاری ضمن برقراری ارتباط موثر با کانون، از مزیتهای مختلف مشورت با این نهاد نیز بهره مند گردند.

عالی ترین مقام اجرایی استان آنگاه با اشاره به لزوم اجرایی شدن مجوزهای صادره در حوزه صنعت و تولید در مدت زمان مشخص گفت: از این پس مقرر شده در صورتیکه مجوزهای صادره در مدت زمان معین به مرحله اجرا در نیامده، بلافاصله ابطال شود و در این باره دستورات لازم به سازمان صنعت، معدن و تجارت استان داده شده و از این سازمان خواسته ایم که تمامی واحدهایی نیز که ده سال از صدور مجوز آنها گذشته و هنوز اقدامی در راستای اجرا و تولید انجام نداده اند، از لیست خارج و تکلیف آنها مشخص شود.

میرمحمدی ادامه داد: آماری ارائه شده بود مبنی بر اینکه ۳۷۰۰ واحد صنعتی در استان موجود است، در صورتیکه پس از بررسی صحیح مشخص شد که تعداد ۱۵۰۰ عدد از این واحدها یا به مرحله اجرایی نرسیده، یا تعطیل است و یا کاربری دیگری پیدا کرده و بر همین اساس است که همواره بر ارائه آمار شفاف و صحیح تاکید داریم تا بتوان بر مبنای آن و به درستی تصمیم گرفت و برنامه ریزی کرد.

وی عنوان کرد: وقتی از کارافرینی حرف میزنیم باید بر جنبه های رقابت در تولید و ایجاد ارزش افزوده محصولات تمرکز کنیم چرا که مبنای بازار تولید بر این دو اصل یعنی تولید کالا با ارزش افزوده لازم و کیفیت و قیمت مناسب استوار است و این به زبان ساده تر یعنی کیفیت بالاتر همراه با قیمت پایینتر و این مهم همان دستیابی به مزیت رقابتی است و آنهم تنها با تکیه بر خلاقیت، فناوری و ایده پردازی نو حاصل می شود.

میرمحمدی با اشاره به مبحث کارافرینی برای فارغ التحصیلان دانشگاهی استان، از همه دستگاه های مربوطه خواست تا آمار مشخصی از این فارغ التحصیلان را ارائه دهند تا به تناسب رشته تحصیلی، نسبت به میزان اشتغال آفرینی لازم برای آنها، بررسی لازم صورت گیرد.

انتهای پیام/ ی

همکاری تمام نهادهای دولتی در عرصه اشتغالزایی، سرمایه گذاری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار