3 کارخانه ی در حال احداث در قلعه گنج

رئیس سازمان صنعت و معدن و تجارت جنوب کرمان گفت: 3 کارخانه با سرمایه گذاری بالغ بر 2 هزار و 805 میلیارد ریال و اشتغال زایی ‌222 نفر در شهرستان قلعه گنج در حال احداث است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمود اسکندری نسب، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان از میانگین رشد سرمایه گذاری صنعتی بیش از 386 درصدی و صنایع معدنی 100 درصدی در قلعه گنج خبر داد.

 وی در بخش دیگری از سخنانش به کلنگ زنی یک کارخانه آهک صنعتی و یک کارخانه تولید انواع لبنیات در شهرستان قلعه گنج اشاره کرد و گفت: قلعه گنج جنوبی ترین شهرستان استان کرمان است که به عنوان یکی از شهرستان های محروم کشور شناخته می شده، لذا در دولت تدبیر و امید و در راستای تفکرات اقتصادی و توسعه ای استاندار کرمان در انتخاب معین های اقتصادی مناطق استان، این شهر به عنوان شهر پایلوت اقتصاد مقاومتی کشور انتخاب و به همت بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی شاهد پیشرفت های بزرگی بوده که این پیشرفت ها در حوزه های صنعتی و معدنی بسیار چشمگیر است.

 اسکندری نسب افزود: تا قبل از دولت تدبیر و امید، در این شهرستان فقط دو واحد قطعات پیش ساخته بتنی فعالیت داشت و اکنون بعد از گذشت 4 سال از دولت تدبیر و امید شاهد فعالیت 4 کارخانه دیگر از جمله 2 کارخانه صنایع غذایی هستیم که این بیانگر رشد فوق العاده سرمایه گذاری 500 درصدی در حوزه کارخانه های فعال صنعتی است.

وی تصریح کرد: با توجه به فراهم سازی زیرساخت ها و تلاش های بنیاد مستضعفان به عنوان معین اقتصادی این شهرستان و پیگیری های این سازمان برای جذب سرمایه گذاران بزرگ، خوشبختانه شاهد رشد سرمایه گذای و صدور 25 مجوز صنعتی طی 4 ساله اخیر بوده ایم که معادل 78 درصد مجوزهای صنعتی کل تاریخ این شهرستان و همچنین با سرمایه گذاری بالغ بر 916 میلیارد ریال، رشد 380 درصدی که معادل 79 درصد سرمایه گذاری این شهرستان در حوزه صدور مجوزهای صنعتی است را شاهد بوده ایم.

اسکندری نصب یادآور شد:  در این راستا، با حضور سعیدی کیا، رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی عملیات احداث کارخانه تولید انواع لبنیات در ناحیه صنعتی این شهرستان آغاز شد. که این کارخانه برای تولید انواع پنیر، ماست و دوغ، بیش از 50 میلیارد ریال سرمایه گذاری نیاز دارد و برای 200 نفر اشتغال ایجاد می شود.

وی گفت: در راستای پیشرفت های حاصل شده در سایر مناطق جنوب کرمان و رشد 142 درصدی در حوزه معدن و 476 درصدی در حوزه صنایع معدنی منطقه، علیرغم عدم وجود معادن فعال از قبل، در دولت تدبیر و امید و پس از یک سری فعالیت های طاقت فرسا و برنامه ریزی های دقیق توسط سازمان جهت آغاز عملیات اکتشافی معادن و شناسایی پتانسیل های معدنی شهرستان قلعه گنج، 3 پهنه معدنی به مساحت 2 هزار و 711 کیلومترمربع تعریف و به سرمایه گذارانی چون بنیاد مستضعفان که یکی از فعالین اقتصادی بزرگ کشور است، واگذار شد.

 اسکندری نسب افزود: در نتیجه اقدامات انجام شده در این پهنه ها، بسیاری از ذخیره های شهرستان شناسایی شده و کارهای تکمیلی در این محدوده ها در حال انجام است.

وی تصریح کرد: یک پهنه بزرگ نیز پیشنهاد شده که مجموع پهنه های موجود در شهرستان 43 درصد کل مساحت شهرستان را شامل می شود و در آینده ای نزدیک با تکمیل عملیات اکتشافی در این پهنه ها، تمامی پتانسیل های معدنی شهرستان شناسایی و فعال می شوند.

 وی بیان داشت: در دولت تدبیر و امید 4 معدن با مواد معدنی کرومیت، آهن، مس و منگنز در این شهرستان فعال شده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت جنوب کرمان افزود: با توجه به اینکه در حوزه صنایع معدنی نیز هیچ فعالیتی صورت نگرفته بود،  با تلاش ها و پیگیری های شبانه روزی این سازمان اکنون 3 کارخانه با سرمایه گذاری بالغ بر2 هزار و 805 میلیارد ریال و توانایی اشتغالزایی برای 223 نفر به صورت مستقیم در حال احداث هستند که کارخانه تولید انواع آهک با سرمایه گذاری بیش از 192 میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم 55 نفری یکی از همین طرح ها است.

اسکندری نسب افزود:  عملیات احداث این طرح آغاز شده است که طبق قول سرمایه گذار طی یک سال آینده به بهره برداری می رسد.

وی تصریح کرد: در راستای جذب و فعالسازی سرمایه گذاری های صورت گرفته در این شهرستان، قبل از این هم اولین کارخانه فرآوری صنایع معدنی این شهرستان در دولت تدبیر و امید، با سرمایه گذاری 40 میلیارد ریال و اشتغالزایی مستقیم 30 نفری به منظور تولید کنسانتره آهن به بهره برداری رسیده و اکنون در حال فعالیت است.

انتهای پیام/ب

اشتغال زایی ‌222 نفر در معادن قلعه گنج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار