کد خبر: ۶۲۷۸۵۱۹
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۶ - ۰۲:۰۰

طرز تهیه یک دسر خوشمزه با گلابی که خیلی سریع در مایکروفر آماده می شود را مشاهده نمایید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،طرز تهیه یک دسر خوشمزه با گلابی که خیلی سریع در مایکروفر آماده می شود را مشاهده نمایید.

طرز تهیه پودینگ گلابی و زنجبیل در ماکروفر

مواد لازم:

کره ۵۵ گرم
آرد ۵۵ گرم
نمک نوک قاشق چای‌خوری
بیکینگ پودر ۱/۴ قاشق چای خوری
شکر ۵۵ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
مربای زنجبیل ۱ تکه
پرتقال ۱ عدد
گلابی ۱ عدد
شیره درخت افرا به میزان لازم

آماده کردن مواد برای تهیه پودینگ گلابی و زنجبیل:

به کره اضافی برای چرب کردن قالب‌ها نیاز دارید.
مربای زنجبیل رو ریز خرد کنید.
پوست پرتقال رو رنده کنید.
گلابی رو پوست بگیرید، قسمت‌های اضافی اون رو جدا کنید و بعد اون رو به شکل مکعب‌های ۱ سانتی‌متری خرد کنید.
در این دستور از شیره درخت افرا استفاده می شه که به جای اون می تونید از شربت مربای زنجبیل هم استفاده کنید.

طرز تهیه:

اول باید ۲ دایره کاغذی برای روی قالب‌ها درست کنیم. دهانه ۲ قالب رمکین رو روی کاغذ نسوز برگردونید و با مداد طرح اون‌ها رو روی کاغذ بکشید و کاغذ رو ببرید.

داخل قالب‌ها و یک سمت دایره‌های کاغذی رو با کره چرب کنید.

آرد رو به همراه نمک، بیکینگ‌پودر، شکر، کره (به دمای اتاق) و تخم‌مرغ در مخلوط‌کن بریزید و خوب با هم ترکیب کنید.

مربای زنجبیل و رنده پوست پرتقال رو اضافه کنید و مواد رو چند بار دیگه بزنید.

مقداری شیره درخت افرا در هر قالب بریزید. بعد نیمی از گلابی رو در هر قالب بریزید.

خمیر رو هم بین ۲ قالب تقسیم کنید و دایره های کاغذی رو (از سمتی که به اون کره زدید) روی قالب‌ها بذارید.

اون‌ها رو برای ۴ دقیقه با بالاترین قدرت مایکروویو تا زمانی که بافتشون اسفنجی بشه، بپزید.

بذارید تا در قالب برای چند دقیقه خنک بشن و بعد اون‌ها رو برگردونید و از خوردنشون لذت ببرید.

منبع:آشپزباشی

انتهای پیام/

طرز تهیه یک دسر خوشمزه با طعم گلابی و زنجبیل

کانال تلگرام - پایین شرح خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
کانال تلگرام باشگاه خبرنگاران موبایلی - پایین صفحه خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر