گسترش فرهنگ تازه خوری مرکبات

با توجه به سخت بودن برداشت ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن پرتقال و نارنگی در شرایط نامساعد جوی؛ باید تازه خوری را در مازندران گسترش دهیم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری، احمدزاده نماینده صادر کنندگان، ذخیره سازان و بسته بندی محصولات باغی مازندران گفت: شمار واحد‌های بسته بندی در این استان کافی نیست.

وی با اشاره به آغاز برداشت مرکبات از ۱۵ ابان، افزود: برداشت، بسته بندی، عرضه یا ذخیره سازی روزانه ۸۰ هزار تن مرکبات در استان با توجه به کمبود امکانات امکان پذیر نیست.

نماینده صادر کنندگان، ذخیره سازان و بسته بندی محصولات باغی مازندران با بیان اینکه برداشت مرکبات در مازندران تا ۱۵ دی ادامه دارد، گفت: وی همکاری سازمان‌های دولتی همچون تعاون روستایی با تشکل سورتینگ داران برای ایجاد سکو‌های عرضه یا بارانداز‌های عرضه مستقیم مرکبات را خواستار شد.

انتهای پیام/آ

کمبود واحد‌های سورتینگ مرکبات در مازندران

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار