خدمت‌رسانی ۱۵۰ تیم نظارتی وزارت بهداشت به زائران پیاده امام رضا (ع)

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در حوزه بهداشت ۱۵۰ تیم نظارتی دیده شده تا بتوانند نظارت‌های لازم را بر توزیع غذا و غیره برای زائران پیاده امام رضا (ع) داشته باشند.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان؛ حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی روند خدمات رسانی به زائران پیاده بارگاه ملکوتی حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) بازدید کرد.

حریرچی در این بازدید ضمن خدمات رسانی به زائران را مطلوب ارزیابی کرد و از تلاش های دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این زمینه قدردانی نمود.

دارابی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد نیز در این بازدید گزارشی از خدمات ارائه شده به زائران بارگاه ملکوتی حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) ارائه داد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد در این بازدید با اشاره به آمادگی ۶۵ بیمارستان استان برای ارائه خدمات به زائران پیاده اظهار داشت: خدمات درمانی و بهداشتی در سه سطح به صورت رایگان به زائران ارائه خواهد شد. همچنین در مشهد ۱۵ پایگاه سلامت به زائران مستقر در مراکز اسکان؛ خدمات درمانی رایگان را ارائه داده و تلاش شده تا داروهای مورد نیاز نیز در حد توان و به صورت رایگان در اختیار زائران پیاده قرار گیرد.

دارابی گفت: در مشهد تعداد تخت های دیالیز از ۵۰۱ تخت در سال ۹۵ به ۵۵۶ تخت در سال ۹۶ ارتقا یافته است که می‌تواند از نگرانی بیماران دیالیزی در سفر بکاهد.

وی از فعال بودن تمام مراکز مراقبت های ویژه در کلیه بیمارستان ها خبر داد و افزود: ۶۳ آزمایشگاه خصوصی و دولتی در مشهد و ۱۱۴ آزمایشگاه در استان فعال می باشند و این در حالی است؛ که ۱۱۱ درمانگاه شبانه روزی در مشهد و ۱۳۷ درمانگاه شبانه روزی در استان آماده ارائه خدمات می باشند.

دارابی از خدمت رسانی هزار نیرو در اورژانس ۱۱۵ خبر داد و افزود: پنج پایگاه شهری و جاده ای به همراه پنج دستگاه آمبولانس؛ به پایگاه های اورژانس ۱۱۵ در کل شهر افزوده شده است و ما در واقع از ۱۹۴ پایگاه اورژانس همراه با ۲۱۴ آمبولانس جهت خدمت رسانی به مردم بهره می بریم.

وی تاکید کرد: علاوه بر دو بالگرد دانشگاه علوم پزشکی مشهد، سبزوار و بالگرد هلال احمر، پنج دستگاه اتوبوس آمبولانس در مشهد و دانشگاه ها و دانشکده های نیشابور، سبزوار، تربت حیدریه و گناباد در این مدت فعال خواهند بود.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد، بیان داشت: در این ایام ۱۴۹ داروخانه شبانه روزی در سطح استان فعال می باشد؛ که از این تعداد ۵۷ داروخانه در مشهد قرار دارد. همه دانشکده ها و دانشگاه های داخل استان نیز داروخانه های شبانه روزی خود را که حدود ۳۶ مورد می باشد فعال نگاه خواهند داشت و در این مدت بازدیدها و نظارت ها از داروخانه ها دایر می باشد.

وی افزود: در حوزه بهداشت ۱۵۰ تیم نظارتی دیده شده است تا بتوانند نظارت های لازم خود را بر توزیع غذا، بهداشت اماکن، توزیع آب، بهداشت اقامت سراها، محل اسکان، دفع زباله و ... داشته باشند.

ایرج حریرچی قائم مقام وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، به همراه دکتر دارابی سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مشهد، دکتر بهرامی معاون بهداشت، دکتر بدیعی معاون درمان و جمعی از مدیران و مسئولان دانشگاه با حضور در پایگاه های خدمات رسانی به زائران پیاده در محورهای برون شهری در جریان روند خدمات رسانی بهداشتی و درمانی قرار گرفت.

انتهای پیام/

بازدید قائم مقام وزیر بهداشت از روند خدمات رسانی به زائران پیاده امام رضا (ع)

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.