تولید 9 هزار و 400 تُن گوشت مرغ در خراسان شمالی

مدیر امورطیور، زنبور عسل و پرورش کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: تاکنون بیش از 9هزار و 400 تُن گوشت مرغ در استان تولید شده است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان   از  بجنورد، حسین رضازاده مدیر امورطیور، زنبور عسل و پرورش کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی با بیان اینکه این تعداد در مقایسه با مدت مشابه پارسال 17 درصد افزایش دارد، گفت: تاکنون بیش از  9هزار و  400 تُن گوشت مرغ در استان تولید شده و پیش بینی می شود تا پایان امسال 14 هزار و 100تُن  گوشت تولید شود.

وی افزود : از ابتدای امسال پنج میلیون و 635 هزارقطعه  جوجه ریزی در واحدهای مرغداری خراسان شمالی انجام شد.

رضازاده گفت : شهرستان شیروان با تولید هشت هزار و 892 تُن  رتبه نخست تولید را داشته است.

وی سرانه مصرف گوشت مرغ را در سال 20کیلوگرم اعلام کرد و افزود: خراسان شمالی 91 واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت دو میلیون و 327 هزار و 430 قطعه دارد.

گفتنی است : پارسال با چهار میلیون و 808 هزار و 965  قطعه جوجه ریزی،  13 هزار و 750 تُن  گوشت مرغ در خراسان شمالی تولید شد.

انتهای پیام/ط

افزایش17 درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری خراسان شمالی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.