استانداردسازی کشتارگاه سنتی ملکشاهی

فرماندار ملکشاهی گفت:کشتارگاه سنتی ملکشاهی استانداردسازی می شود.

استانداردسازی کشتارگاه سنتی ملکشاهیبه گزارشگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان  از  ایلام؛ اسد قاسمی در حاشیه بازدید از کشتارگاه سنتی شهرستان ملکشاهی اظهار کرد: این کشتارگاه سنتی باید مطابق استاندارد های بهداشتی قرار گرفته و موارد غیر بهداشتی آن هر چه زودتر رفع شود.


وی تاکید کرد: با توجه به تعداد قابل توجه کشتار روزانه دام در سطح شهرستان نیاز به توسعه کشتارگاه به لحاظ توسعه فضای ساختمانی و امکانات قصابی ضروری است.


فرماندار ملکشاهی افزود: کشتارگاه سنتی کنونی باید هر چه زودتر به امکانات گرمایشی ، سرمایشی و وسایل و امکانات مورد نیاز مجهز شود.


قاسمی بر نظارت کارشناسان دامپزشکی و شبکه بهداشت به صورت روزانه و دائمی بر فرایند ذبح و کشتار دام تأکید کرد و یادآور شد: باید گوشت مصرفی مردم عاری از هرگونه ناقل های بیماری زا باشد.


وی یاداور شد: 35 واحد قصابی فعال شهرستان طی یکسال گذشته از طریق دستگاههای متولی تحت آموزش برنامه های مختلفی از جمله بهداشت دام و عرضه گوشت قرار گرفته اند.


گفتنی است ظرفیت کشتارگاه سنتی ملکشاهی روزانه ۵۰ راس دام سبک است. 


۱۴۰ هزار دام سبک و سه هزار دام سنگین در شهرستان ملکشاهی وجود دارد و به طور میانگین سالانه ۶ هزار تن گوشت قرمز در این منطقه تولید و روانه بازار مصرف می شود. 

 

انتهای پیام/ع

کشتارگاه سنتی ملکشاهی استانداردسازی  می شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.