افزایش ۳۰ درصدی تولید گوشت مرغ

معاون بهبود تولیدات دامی اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از افزایش ۳۰ درصدی گوشت مرغ در استان خبر داد.

به گزارش گروه استان‎های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد؛ سام مردانی گفت: از ابتدای امسال حدود ۱۹ هزار تن گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری تولید و روانه بازار شده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل، افزایش ۳۰ درصدی را نشان می‌دهد.

وی افزود: میزان گوشت سفید تولید شده در چهارمحال و بختیاری علاوه بر تأمین نیاز مردم استان، به استان‌های همجوار نیز ارسال می‌شود.

معاون بهبود تولیدات دامی اداره کل جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در حال حاضر ۲۱۰ واحد پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت ۴ میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه در هر دوره و ۶ واحد مرغ تخم گذار با ظرفیت ۲۱۲ هزار قطعه در این استان فعالیت دارد.

مردانی ادامه داد: سرانه مصرف گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری برای هر فرد سالانه ۲۵ کیلوگرم و سرانه مصرف تخم مرغ ۸ کیلوگرم است.

وی گفت: در این استان همچنین ۲ واحد مرغ مادر گوشتی، یک واحد بوقلمون گوشتی، یک واحد بلدرچین گوشتی، ۲ واحد پرورش شترمرغ و یک واحد پرورش کبک فعال می‎باشد.

انتهای پیام/ف

تولید ۱۹ هزار تن گوشت مرغ در چهارمحال و بختیاری

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار