یوسف‌نژاد در نشست خبری:

زائران اربعین از پرداخت عوارض معاف شدند/عوارض خروج از کشور ۲۲۰ هزار تومان شد

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۹۷ گفت:طبق مصوبه کمیسیون زائران اربعین از پرداخت عوارض معاف شدند.

زائران اربعین از پرداخت عوارض معاف شدند/درباره عوارض خروج از کشور سایر کشورها هنوز تصمیم گیری نشده استبه گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان؛  علی‌اصغر یوسف‌نژاد سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه 97 امروز در نشست خبری خود که در مجلس شورای اسلامی برگزار شد با اشاره به مصوبات صبح امروز و بعد از ظهر روز گذشته کمیسیون متبوعش اظهار داشت: مصوبات کمیسیون تلفیق در قسمت درآمدی تقریبا به اتمام رسیده به غیر از یک الی دو موضوع که مراعا مانده و منتظر اظهار نظر در این باره هستیم.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 97 در تشریح موضوعات مراعا مانده افزود: یکی از این موارد برداشت از صندوق توسعه ملی است که به اذن رهبری نیاز دارد اما در دیگر موارد تقریبا چارچوب اصلی بخش درآمدی مشخص شده است.

یوسف نژاد با بیان اینکه بر اساس مصوبات امروز کمیسیون تلفیق بودجه سقف درآمد مالیاتی 128 هزار میلیارد تومان تعیین شد، ادامه داد: از این 128 هزار میلیارد تومان، 36 هزار میلیارد تومان مربوط به مالیات بر ارزش افزوده است.

نماینده مردم ساری و میاندرود در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به سایر مصوبات کمیسیون درباره فصل درآمدی بودجه سال 97 یادآور شد: مالیات شرکت‌های دولتی 12 هزار و 700 میلیارد تومان، مالیات شرکت‌های غیردولتی 23 هزار و 400 میلیارد تومان، مالیات فرآورده‌های نفتی 5 هزار میلیارد تومان، مالیات بر سیگار 2 هزار میلیارد تومان و سود سهام شرکت‌های دولتی 16 هزار میلیارد تومان مصوب شد.

وی افزود: سقف درآمدی از محل درآمد نفتی در سال 97، 106هزار میلیارد تومان و از محل واگذاری‌های مالی 46 هزار میلیارد تومان تصویب شد.

یوسف نژاد با بیان اینکه کمیسیون تلفیق پس از این موضوعات وارد بخش هزینه ای شد، ادامه داد: در بخش هزینه ای تصمیم بر این شد که از سال 97 تمامی منابع و درآمدهای وزارت آموزش و پرورش و ادارات کل آموزش و پرورش استان ها اختصاصی محسوب شود.

وی اظهار داشت: براساس مصوبه کمیسیون تلفیق عوارض خروج از کشور برای زائران عتبات عالیات براساس قانون بودجه سال 96 باقی ماند و زائران اربعین که مقصد آن ها کشور عراق است از پرداخت عوارض معاف شدند و  عوارض خروج از کشور برای سفرهای غیرعتبات عالیات 220هزار تومان تعیین شد، که دقیقا همانند مصوبه دولت است. 

یوسف نژاد افزود: عوارض خروج از کشور برای عتبات در سال 96 برای مرز هوایی 37 هزار و 700 تومان و برای مرز زمینی 12 هزار و 500 تومان در نظر گرفته شده بود.

یوسف نژاد ادامه داد: براساس مصوبه کمیسیون تلفیق در بخش هزینه ای تبصره 3 ، سقف تسهیلات مالی خارجی فاینانس برای طرح ها علاوه بر باقیمانده سال قبل معادل ریالی 30 میلیارد دلار تعیین شد و در مواردی که استفاده از تسهیلات مالی خارجی فاینانس با مجوز قانونی منوط به تضمین دولت جمهوری اسلامی ایران مبنی بر بازپرداخت اصل و هزینه های تسهیلات مالی اخذ شده از منابع بانک های کارگزار خارجی و بانک ها و موسسات توسعه ای بین المللی باشد، وزیر امور اقتصادی و دارایی مجاز است پس از تصویب هیات وزیران به نمایندگی از طرف دولت ضمانت نامه‌های کلی و یا اختصاصی مورد نیاز برای طرح های مذکور را حداکثر ظرف مدت یک ماه صادر و یا اختیار امضای آن را با تصویب هیات وزیران به مقام مسئول ذی ربط تفویض کند.

وی تصریح کرد: طرح های بخش های خصوصی و تعاونی و نهادهای عمومی غیردولتی و شرکت های دانش بنیان با سپردن تضمین های لازم به بانک های عامل می توانند از تسهیلات مذکور استفاده کنند و بازپرداخت اصل و سود هر یک از طرح های مذکور از محل عایدات طرح تامین و پرداخت می شود.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه درباره تمامی طرح های مصوب شورای اقتصاد که منابع آن از محل تسهیلات مالی خارجی تامین می شوند، اخذ تاییدیه دستگاه های اجرایی ذیربط وزارت امور اقتصادی و دارایی، بانک مرکزی، جمهوری اسلامی ایران و سازمان برنامه و بودجه، ضروری است و بازپرداخت اصل و سود هر یک از طرح ها از محل عایدات طرح و یا منابع پیش بینی شده در قانون بودجه قابل پرداخت است، افزود: به منظور تسریع در جذب تسهیلات تصویب شده از بانک های توسعه ای از جمله بانک توسعه اسلامی، بانک سرمایه گذاری زیرساخت های آسیایی و بانک توسعه و تجارت اکو، دستگاه های استفاده کننده از تسهیلات مذکور مجازند پس از موافقت سازمان برنامه و بودجه کشور خارج از سقف اعتبارات مندرج در ردیف های مربوطه این قانون نسبت به هزینه کرد آن در چارچوب موافقت متبادله با سازمان مذکور خارج از سقف مصوب ردیف های مذکور اقدام کنند.

وی با اشاره به یکی دیگر از مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه سال 97 کشور ادامه داد: وزارت نفت مکلف است در چارچوب سیاست های کلی اصل 44، زمینه حضور بخش خصوصی را در حوزه اکتشاف، استخراج و تولید نفت و گاز در تمامی سطوح در سطح شرکت های اکتشاف، تولید و شرکت های ارائه دهنده خدمات و سایر تجهیزات با تسهیل شرایط نسبت به شرکت های خارجی فراهم کنند. آیین نامه اجرایی این بند توسط وزارت نفت با مشارکت اتاق بازرگانی به تصویب هیات وزیران می رسد.

یوسف نژاد یادآورشد:براساس مصوبه کمیسیون تلفیق اولویت توزیع منابع جدول 18 (واگذاری سهام و شرکت های دولتی) با طرح های هادی روستایی است.

وی با اشاره به یکی دیگر از مصوبات کمیسیون تلفیق بودجه سال 97 افزود: به دولت اجازه داده می شود یک هزار میلیارد تومان اوراق مالی اسلامی جهت تکمیل فضاهای آموزشی وزارت آموزش و پرورش منتشر کند.

نماینده مردم ساری و میاندورود در مجلس شورای اسلامی با اشاره به پیشنهاد رئیس جهمور درباره افزایش وام ازدواج از 10 میلیون به 15 میلیون تومان ادامه داد: در بند (و) تبصره 16 لایحه پیشنهادی دولت عدد 10 میلیون تومان برای وام ازدواج ذکر شده است، اما این از اختیارات دولت است که این رقم را افزایش دارد،اما نیاز به مصوبه مجلس ندارد که محل تامین آن از سپرده های در اختیار بانک ها است و مسئولیت آن با بانک مرکزی است.

وی اظهار داشت: با وجود بانک مرکزی پیشنهاد 10 میلیون تومان را مطرح کرده باید دید صحبت رئیس جمهور به عنوان تکمیل و یا پیشنهاد جدید برای مجلس و تغییر عدد 10 میلیون تومان به 15 میلیون تومان است یا صرفاً از محل اختیاراتی است که دولت به بانک مرکزی می دهد و احتیاجی به تصویب مجلس ندارد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه سال 97 مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه رئیس جمهور در سخنرانی این پیشنهاد را مطرح کرد، افزود: اگر منظور دولت نظریه جدید باشد؛ باید به صورت یک پیشنهاد برای لایحه ارائه شود، اما دولت می تواند از تکلیف خود برای ابلاغ به بانک مرکزی استفاده کند، البته اگر احساس شود که منابع لازم در بانک مرکزی برای تامین وام ازدواج 15 میلیون تومانی وجود دارد، می توان به عنوان پیشنهاد نمایندگان و اصلاح نظر دولت از 10 میلیون به 15 میلیون تومان، این موضوع را مطرح کرد و سپس نظر اعضای کمیسیون تلفیق را دریافت کرد. البته اعضای کمیسیون تلفیق با این نظریه درباره افزایش دریافت وام ازدواج موافقند و تلاش می کنند این اقدام انجام شود.

انتهای پیام/ 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۰۰ ۰۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
همون مبلغ 220 هزار تومن تصویب شد؟
United Arab Emirates
ناشناس
۱۴:۳۰ ۲۰ دی ۱۳۹۶
واقعا زياد هست
United Arab Emirates
ناشناس
۱۴:۳۰ ۲۰ دی ۱۳۹۶
واقعا زياد هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۸ ۲۰ دی ۱۳۹۶
220 هزارتومان عواض خروج از کشور شد ؟؟؟؟خیلی زیاده .اگر بر اساس هر نفر حساب بشه خیلی زیاد است . !
Iran (Islamic Republic of)
حمزه
۰۶:۵۳ ۲۰ دی ۱۳۹۶
اینقدر گرون ۲۲۰ هزار تومان
Iran (Islamic Republic of)
بدبخت
۰۲:۳۱ ۲۰ دی ۱۳۹۶
من بیچاره شاگرد ساده ماشین مردم هستم که هر ماشینی از مرز رد میشه به خارج برای همراهی راننده میرم کمکش.هر سرویس 100هزار بهم میدن.حالا باید پول دوتا سرویس بدم که یه بار برم همراه ماشین.
Netherlands
ناشناس
۲۲:۴۵ ۱۹ دی ۱۳۹۶
همه باید عوارض بدهند این به نفع ملت است چرا احساسی عمل میکنید
Germany
من
۲۱:۳۹ ۱۹ دی ۱۳۹۶
اربعین آنقدر ازدحام جمعیت هست که نمیشود مردم را کنترل کنند و میگن ویزا رایگان است مگه تا حالا اربعین ویزا می‌گرفتند ؟
Hungary
ناشناس
۲۰:۰۲ ۱۹ دی ۱۳۹۶
پول هواپیما ها را از ملت میگیرن.
Germany
ناشناس
۱۹:۵۹ ۱۹ دی ۱۳۹۶
لااقل سفرهای زیارتی را از این قانون جدید مستثنی کنید!

سفرهای بیزنس و تجارت و گردشی و سیاحتی را از سفر زیارتی که فقط مختص عتبات عالیات و حج است را جدا کنید

مردم گناه دارند بخاطر این عوارض گران خروج از کشور، فرصت رفتن به زیارت از خیلی از مردم گرفته می شود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۹:۳۱ ۱۹ دی ۱۳۹۶
ما که راه دورمون ............
Turkey
ناشناس
۱۹:۰۶ ۱۹ دی ۱۳۹۶
اخه چرا مالیات میگیرن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۵۹ ۱۹ دی ۱۳۹۶
کسی که پول ندارد نیاز نیست به سفر خارجی برود !!!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۴ ۱۹ دی ۱۳۹۶
خیلی بی انصافی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۴۴ ۱۹ دی ۱۳۹۶
ای بابا
Qatar
ناشناس
۱۷:۱۹ ۱۹ دی ۱۳۹۶
تصویب ۲۲۰هزار تومان عوارض خروجی برای قشر متوسط که این امکان را داشت با فرهنگ و موقعیت کشورها دیگر اشنا شود ،با این اتفاق عملا راه بسته میشود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۵۰ ۱۹ دی ۱۳۹۶
فقط اربعین؟ روزهای دیگه سال اگر بخواهیم بریم زیارت چی؟ باید ۲۲۹ هزار تومان پول بدیم؟ قشر متوسط و ضعیف بیشتر مشتاق زیارت عتبات هستند و این پول واقعا برایشان سنگین است.
United States of America
ناشناس
۱۶:۲۱ ۱۹ دی ۱۳۹۶
همون مبلغ 220 هزار تومن تصویب شد؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۳ ۱۹ دی ۱۳۹۶
احسنت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۴۹ ۱۹ دی ۱۳۹۶
قشر متوسط نمی تونند از تسهیلات بهره مند وگرنه پولدارا براشون مهم نیست کسانی هم که کم درآمدن ندارن که بخوان برن سفر خارج
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۱ ۱۹ دی ۱۳۹۶
خیلی عالیه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۱۲ ۱۹ دی ۱۳۹۶
با افزایش عوارض قشر با در آمد متوسط و ضعیف از سفر به خارج محروم میشوند
آخرین اخبار