طرز تهیه آش بلغور بسیار مقوی و سالم

یکی از بهترین و خوشمزه‌ترین غذا‌های سبک، ولی مقوی، آش بلغور کرمانشاهی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ یکی از بهترین و خوشمزه ترین غذاهای سبک ولی مقوی،آش بلغور کرمانشاهی است که طرز تهیه آن را آورده ایم.

مواد مورد نیاز:

-بلغور گندم (خیس شده): 1 پیمانه
-گوشت (چرخ کرده): 150 گرم
-پیاز (رنده شده): 1 عدد
-کشک: 1 پیمانه
-نعناداغ: 2 ق س
-پیازداغ: 2 ق س
-نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
-زردچوبه: 1 ق چ
-روغن مایع: 1 ق س

طرز تهیه آش بلغور بسیار مقوی و سالم

روش پخت

1. بلغور (از 2 ساعت قبل خیس شده) را همراه با 5 پیمانه آب داخل قابلمه ای روی حرارت متوسط بگذارید تا کاملا بپزد (در قابلمه را به صورت کامل نگذارید تا سر نرود و تمام لعاب بلغور از بین نرود.)

2. زردچوبه را همراه با مقداری روغن مایع درون تابه ای تفت داده و به بلغور اضافه کنید تا رنگ آن خوش رنگ شود.

3. نمک و فلفل مواد را اندازه کنید. بعد کشک را به آن افزوده و به مدت 20 دقیقه بگذارید تا بجوشد.

4. برای تهیه کوفته ریزه؛ گوشت را همراه با پیاز، نمک و فلفل ورز دهید، سپس به صورت گلوله های کوچک درون مقداری روغن تفت دهید.


بیشتر بخوانید: طرز تهیه شامی ماست و پنیر


5. یک دوم کوفته ریزه را درون مواد ریخته و بگذارید تا جا بیفتد.

6. آش را با بقیه کوفته ریزه، نعناداغ و پیازداغ تزیین و سرو کنید.

منبع:مجله سرآشپز

انتهای پیام/

آش بلغور کرمانشاهی

برچسب ها: آشپزی ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.