از خواص سبزی تره چه می‌دانید؟

به‏‌طور کلى "تره" دو نوع است، یکى نوع کوتاه و نازک در تابستان می‌روید و نوع دیگرى تره‌‏ فرنگى است که در زمستان می‌روید.

خوردن این سبزی همراه با غذا به رفع یبوست و چربی خون کمک زیادی می‌کندبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ "تره" به سبب ساختار گوگردی که دارد, دارای خواص ضد میکروبی است, حاوی ویتامین C، ویتامین‌های گروه B و عناصر معدنی است و به‏‌طور کلى "تره" دو نوع است، یکى نوع کوتاه و نازک در تابستان می‌روید و نوع دیگرى تره‌‏ فرنگى است که در زمستان می‌روید.

خوردن "تره" همراه غذا به کاهش چربی خون و رفع یبوست کمک زیادی می‌کند, اثرات ضد میکروبی دارد و برای درمان هموروئید عالی است, خوردن "تره" موحب رفع یبوست است و در کاهش خطر بروز سرطان پروستات و روده نیز موثر است."تره" ساطوری شده ضماد بی‌نظیری در تسکین درد و سوزش بواسیر است.

تره فرنگی سرشار از منیزیم بوده و در بیماری‌های پروستات توصیه شده است, هضم را قوی کرده، ضد یبوست و درمان بواسیر کننده بواسیر یا هوروئید است همچنین در کنترل نقرس می‌تواند موثر باشد.


بیشتر بخوانید: گیاهانی با خواص شگفت انگیز برای درمان نفخ و دل درد


"تره" ضد‌عفونى‌کننده روده‌‏ها و ادرارآور است و براى معالجه روماتیسم و بیمارى‌‏هاى کبدى مفید است؛ اگر "تره"با غذا خورده شود به هضم غذا کمک می‌کند و مانع ترش شدن غذا در معده می‌شود البته باید توجه داشت در مصرف تره نباید زیاده‌روی کرد چرا که موجب بروز سردرد می‌شود.

منبع: تسنیم

انتهای پیام/

خوردن "تره" همراه با غذا به رفع چربی خون و یبوست کمک می‌کند

برچسب ها: طب سنتی ، غذا ودارو ، تغذیه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.