آشپزخانه سلامت؛

التیام زخم معده با غذایی رژیمی

زخم معده در سطح داخلی معده و قسمت فوقانی روده کوچک ایجاد می‌شود که می‌توانید با رعایت رژیم غذایی خاص این عارضه را درمان کنید.

به گزارش خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ زخم معده در سطح داخلی معده و قسمت فوقانی روده کوچک ایجاد می‌شود که سوزش معده، یکی از شایع‌ترین علائم این عارضه است.

رژیم غذایی خاص همراه با درمان دارویی نقش موثری در بهبود علائم زخم معده دارد. در این مطلب طرز تهیه غذایی مفید برای زخم معده را بیان می‌کنیم.
م

صرف این غذای خوشمزه به درمان زخم معده کمک شایانی می‌کند.

مواد لازم برای تهیه املت مکزیکی

 فلفل دلمه رنگی نگینی خرد شده   نصف پیمانه

هویج متوسط                                     یک عدد

قارچ خرد شده                                  نصف پیمانه

پیاز خرد شده                                   نصف پیمانه

تخم‌مرغ کامل                                  چهار عدد

سفیده تخم مرغ                              چهار عدد

شیر                                                   یک‌چهارم پیمانه

پنیر چدار رنده شده                       نصف پیمانه

سس گوجه فرنگی                           ۲ قاشق غذاخوری

روغن زیتون                                    ۲ قاشق غذاخوری

 

طرز تهیه املت مکزیکی

-برای تهیه املت مکزیکی ابتدا هویج را بشویید و بگذارید تا کمی آب‌پز شود سپس آن را نگینی خرد کنید.

-در یک ماهیتابه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون بریزید و پیاز را در آن تفت دهید سپس قارچ را به آن اضافه کنید و آن‌ها را حرارت دهید.

-فلفل‌ها را به مواد بیفزایید سپس ماهیتابه را از روی حرارت بردارید.

-در ظرف دیگری تخم‌مرغ‌ها، سفیده تخم‌مرغ، شیر و کمی نمک را با هم مخلوط کنید و با همزن خوب هم بزنید تا کاملاً پف کند.

-یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم بگذارید و یک قاشق غذاخوری روغن زیتون را در آن بریزید. تخم‌مرغ‌ها را به آن اضافه کنید و در ظرف را بگذارید تا یک طرف آن بپزد.

-سمت پخته شده را برش بزنید و تخم‌مرغ‌ها را به سمت دیگر برگردانید سپس مواد حاضر و پنیر چدار رنده شده را روی یک سمت هر برش بریزید و آن را روی خودش تا کنید؛ در ظرف را حدود ۳ دقیقه بگذارید تا پنیر آن آب شود سپس با سس گوجه فرنگی آن را تزیین و میل کنید.

دلایل مناسب بودن املت مکزیکی برای مبتلایان به زخم معده

فلفل آنتی‌اکسیدانی به نام «کپسایسین» دارد که سبب کاهش درجه حرارت بدن می‌شود. این آنتی‌اکسیدان خواص ضد باکتری و ضدعفونی کنندگی هم دارد. کپسایسین با افزایش جریان خون معده، میزان موکوس مخاط معده را افزایش می‌دهد. موکوس دیواره معده را در برابر آسیب ناشی از اسید ترشح شده معده محافظت می‌کند.


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.