اعضاي اعتماد ملي: نظرات كروبي مبني بر برگزاري رفراندوم را نبايد به اعضاي حزب اعتماد ملي تعميم داد/ حضور باشكوه مردم در 22 بهمن رفراندومي مجدد در دفاع از نظام است      كشورهاي منطقه نبايد از ديوانه‌گيري هاي رژيم صهيونيستي در خاورميانه تعجب كنند      پيتر بوگدانويچ فيلم "قرن" را مي سازد      عبدي:هنوز هم در ليگ اميدواريم      سارق فراري از ابزار ابتكاري براي سرقت استفاده مي كرد
 
1387/11/26 09:37*آرشیو*
تأخير در برگزاري دوسالانه به هنرهاي تجسمي ضربه مي زند
تأخير در برگزاري دوسالانه هاي مختلف از جمله دوسالانه گرافيك به هنرهاي تجسمي لطمه وارد كرده و هنرمندان از آن حمايت نمي كنند.

مصطفي ميرزايي، طراح گرافيك، در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: برگزاري دوسالانه هاي تجسمي از اتفاقات مهم هنري در كشورمان محسوب مي شود و نيازمند توجه و حمايت بيشتر مسئولان هنري است.

وي گفت: دوسالانه ها در ايران در طي چند سال اخير به مخاطره افتاده و در حقيقت به دليل تأخيرات مكرر در برگزاري دوسالانه هاي تجسمي متأسفانه شاهد عدم استقبال و تمايل هنرمندان براي شركت در آن دوسالانه ها هستيم.

وي با اشاره به تأخير در دوسالانه گرافيك بیان کرد: دوسالانه گرافيك يكي از دوسالانه هايي است كه در طي چند سال اخير هنرمندان گرافيك براي برگزاري اصولي آن تلاش فراواني را داشته اند اما متأسفانه براي برگزاري دهمين دوره اين دوسالانه به دليل تأخير در برگزاري متأسفانه بازتاب مطلوبي را از آن نمي بينيم.

ميرزايي تأكيد كرد: تأخير در دوسالانه ها از مهمترين عوامل تخريب و برگزاري آن به صورت ناهماهنگ محسوب مي شود كه به ضرر هنرهاي تجسيمي تمام مي شود.

وي گفت: دهمين دوسالانه گرافيك اواخر خرداد 88 برگزار مي شود./اص



نسخه چاپی       ارسال برای دوستان  


نام :
کشور :
شهر:
ایمیل :
امتیاز :
نظر شما :