افسانه درويش از شرکت کنندگان در نمايشگاه تايپوگرافي اسماءالحسني در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با اعلام اين مطلب افزود: برگزاري نمايشگاه هايي از اين نوع با عناويني مانند اسماءالحسني مطلوب است.
وي گفت: البته در اين نوع نمايشگاه هايي که سالانه برگزار مي شود بايد دقت لازم مبني بر تکراري نشدن آن توسط برگزارکنندگان انجام شود.
درویش تصریح کرد: در چهارمين نمايشگاه تايپوگرافي اسماءالحسني متأسفانه آثاري تکراري به لحاظ موضوعي و شيوه پرداخت ديده مي شود که در حقيقت در اين دوره، آثار دچار تکرار شده و هيچگونه نوع آوري در آنها ديده نمي شود.
وي ادامه داد: در چند سال اخير در اين نمايشگاه به لحاظ کيفي آثار مطلوبي ارائه نمي شود.
درويش تأکيد کرد: براي برگزاري پنجمين دوره نمايشگاه تايپوگرافي پوستر اسماءالحسني بايد برنامه اي دقيق مبني بر ارائه آثار جديد با نوآوري و موضوعات متفاوت براي برگزاري موفق نمايشگاه توسط مسئولان برگزاري انجام شود./س