علي معلم:

اشراف دولت بر امور سينما نبايد مستقيم باشد

اشراف دولت بر امور سينما در چارچوب حمايت هاي مادي و معنوي براي رسيدن اين صنعت به مرز خودكفايي نبايد به صورت مستقيم انجام شود.

علي معلم منتقد سينما به خبرنگار باشگاه خبرنگاران گفت: سينما در حال حاضر سختي ها و دشواري هاي زيادي را در حوزه فيلمسازي در شاخه هاي توليد و اكران تحمل مي‌كند و از استانداردهاي بين المللي فيلمسازي دور شده است.
وي افزود: با توجه به وضعيت بد اقتصادي سينما چارچوب فعاليت بخش خصوصي در حوزه توليد فيلم از ساختاري نا به سامان برخوردار مي باشد.
اين منتقد سينما تصريح كرد: هم اكنون سينماي كشور به حمايت هاي همه جانبه دولت نياز دارد.
معلم اضافه كرد: براي رسيدن سينما به ايستگاه استقلال و خودكفايي ورود دولت به بدنه اين صنعت نبايد به صورت مستقيم باشد.
اين منتقد سينما ادامه داد: دولت اگر سكاندار اصلي هدايت سينما باشد اين صنعت نمي‌تواند به مرز رشد و خودكفايي برسد.
معلم ابراز داشت: سكانداران اين صنعت بايد از طريق طرح و برنامه هاي مختلف با قالب هاي متفاوت به دنبال تقويت ستون هاي فعاليت هاي بخش خصوصي و ورود اسپانسرها به حوزه فيلمسازي كشور باشند.
اين منتقد سينما بيان كرد: تزريق سرمايه هاي شخصي به حوزه ساخت فيلم بايد در راس امور سكانداران سينمايي كشور قرار بگيرد.
معلم تاكيد كرد: هم اكنون نهادهايي امثال سازمان تبليغات اسلامي و رسانه ملي در چرخه ساخت فيلم رقيب بخش خصوصي هستند.
اين منتقد سينما اضافه كرد: حضور در عرصه رقابت با ساير كشورها در چرخه فيلمسازي دنيا نياز به ابزار و امكانات خاصي دارد كه يكي از مهمترين آن توقف در ايستگاه خصوصي سازي است.
معلم اظهار داشت: جذب سرمايه هاي شخصي به ساختار سينماي كشور و صرف اين هزينه ها به بدنه اين صنعت در گام نخست با بهبود شرايط اكران فيلم ها در سينماهاي و بهره مندي سينما از يك خروجي مناسب امكان پذير خواهد بود، زيرا اكران وزنه اي ارزشي براي حل مشكلات اقتصادي سينما به شمار مي‌رود./ي2
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.