گاف عجیب الجزيره در عمليات رسانه‌اي عليه ايران

شبکه خبری الجزیره نیز در گزارشی تصویری، مفتضحانه و ناشیانه مدعی شد که این افراد، نظامیان ایرانی هستند و در سوریه فعالیت های نظامی می کرده اند.

به گزارش وب گردی باشگاه خبرنگاران، يک پایگاه خبري تحليلي عربي، در گزارشی به رسوایی شبکه الجزیره قطر در انتشار تصاویر مربوط به پنج ایرانی ربوده شده در سوریه اشاره و اسنادی را فاش کرد که از یک سو نشان می دهد، این پنج نفر همان پنج مهندس ایرانی هستند که از یک ماه پیش ربوده اند و همچنین تأکید می کند که سازمان جاسوسی فرانسه در ربایش این افراد دست داشته است.

یک ماه پیش بود که گروهی از شبه نظامیان تروریست در سوریه موسوم به یگان "الفاروق" پنج مهندس ایرانی را در این کشور ربود. جمعه گذشته نیز رسانه های خبری وابسته به غرب از بازداشت پنج نظامی ایرانی در سوریه خبر داده و نوشتند که ایران با ارسال این نیروها در آنچه سرکوب مردم این کشور نامیده اند، مشارکت می کند و این افراد برای فعالیت های نظامی به سوریه منتقل شده اند!

شبکه خبری الجزیره نیز در گزارشی تصویری، مفتضحانه و ناشیانه مدعی شد که این افراد، نظامیان ایرانی هستند و در سوریه فعالیت های نظامی می کرده اند. این گزارش، البته به قدری ناپخته و ناشیانه برساخته شده بود که حتی شبه نظامیان موسوم به ارتش آزاد سوریه نیز که در فریب کاری و دروغ پردازی علیه سوریه خبره اند، این گزارش را در پایگاه خبری خود منتشر نکردند.

الحقیقه، در این گزارش، ابتدا به دلایل ساختگی بودن ادعای الجزیره پرداخته و در ادامه به نقش سازمان جاسوسی فرانسه در ربایش این افراد اشاره می کند. این در حالی است که مجله فرانسوي "باری ماچ" نیز در گزارش اخیر خود با اشاره به ربایش پنج نظامی جدید ایران در سوریه، یگان الفاروق را مسؤول ربایش این افراد معرفی می کند.

اول: مقایسه تصاویر تهیه شده از سوی این مجله فرانسوی و مهندسان ایرانی ربوده شده در سوریه نشان می دهد که اینها همان مهندسانی هستند که یک ماه پیش ربوده شده اند؛ البته تغییراتی در ظاهر آنها ایجاد شده است که به عنوان مثال می توان به بلند شدن محاسن آنها اشاره کرد که این قضيه ناشي از بازداشت یک ماهه آنهاست و امری بسیاری عادی به نظر می رسد. در تصاویر زیر که یکی مربوط به پنج مهندس ربوده شده ایرانی و دیگری مربوط به افرادی است که به ادعای غربی ها بتازگی بازداشت شده اند، بوضوح می توان پی برد که این نظامیان ادعایی، جدید همان مهندسانی هستند که از آنها تصاویر تازه ای گرفته شده است.

دوم: پوشاندن لباس مشکی به این افراد، اقدامی ناشیانه برای اشاره به این مطلب است که آنها به سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و حزب الله لبنان وابستگی دارند؛ ناگفته مشخص است که این لباس ها به زور به این افراد پوشانده شده و تصویری که مجله "باری ماچ" نیز ارائه می دهد آنها را در لباس مشکی نشان می دهد.

سوم: موضوع خنده دار بعدی، قرار دادن یک اسلحه در میان ربوده شدگان بود در حالي که حتی اگر این افراد، نظامی هم باشند نیز دیگر در زمان اسارت و تصویربرداری از آنها نباید سلاح در کنار آنها باشد.

چهارم: موضوع بعدی، ارائه اسامی متفاوت با اسامی واقعی آنها بود. این در حالی است که تنها یکی از آنها آن هم با فشار و اجبار سخن می گفت.

پنجم: ربایندگان همچنین تصاویری از گذرنامه های ربوده شده ها را نیز نشان دادند. آنها به عمد نوشته های این کارت ها را بوضوح نشان ندادند بطوری که چیزی هایی که روی آن نوشته شده بود، خوانده نمی شد.

ششم: مورد خنده دار بعدی که نشان می داد ربایندگان هیچ اطلاعی از اوضاع داخلی سوریه ندارند، این بود که آنها به عدم وجود رواديد در گذرنامه های ربوده شده ها اشاره کرده و آن را دلیلی بر این نکته می دانستند که آنها به صورت محرمانه و غیر نظامی برای مخفی کردن ماهیت خود وارد سوریه شده اند. این در حالی است که ربایندگان از این حقیقت مسلم اطلاع نداشتند که صدور رواديد بین ایران و سوریه از یک سال پبش تاکنون متوقف نشده و برای نقل و انتقال از این کشورها نیازی به رواديد نیست.

هفتم: حماقت دیگر ربایندگان در این مورد بود که گذرنامه های این افراد را نشان دادند، چرا که عناصر حزب الله یا سپاه پاسداران اگر بخواهند به سوریه یا جای دیگری بروند، هرگز کارت شناسایی با خود حمل نمی کنند و افرادی را اعزام نمی کنند که حتی نتوانند به زبان مردم آن منطقه سخن بگویند.

هشتم: ادعای دیگری از ربایندگان که حماقت آنها و ناآگاهی شان به مسائل داخلی سوریه و ایران را نشان می دهد، این است که ربایندگان ادعا کردند که گذرنامه های این افراد از سوی معاون فرمانده پلیس ایران امضاشده و این دلیلی بر این است که آنها نظامیان سپاه پاسداران هستند. این در حالی است که همه گذرنامه هایی که در ایران صادر می شود، این امضا را با خود همراه دارد و باید رئیس پلیس یا معاون وی آن را امضا کنند.

نهم: از بهار گذشته برخی از مخالفان سوریه ادعا می کردند که عناصری از سپاه پاسداران را در سوریه دستگیر کرده اند، "العربیه" و "الجزیره" نیز مرتباً اعلام می کرد که بزودی تصاویر این افراد را نشان خواهد داد اما با گذشت 10 ماه آنها هنوز تصویری از این افراد موهوم نشان نداده اند، به نظر می رسد ربایش این مهندسان ایرانی نیز در راستای توجیه این رسوایی این شبکه ها بود تا این گونه وانمود کنند که ایران در آنچه که آنها سرکوب تظاهرات مردم سوریه می نامند، دست دارد.

 به گزارش مشرق، در همین راستا اخیراً نیز جنایتکاران وابسته به "ریاض الاسعد" سرکرده گروهک موسوم به "ارتش آزاد سوريه" که به ترکيه گريخته است، یک گروه 11 نفری از زائران ایرانی را که از مسیر حلب به سوی دمشق راهی بودند ربوده اند. شکی نیست که این زائران نیز در تصاویری که بزودی از شبکه های سیاه و وابسته منتشر می شود به زور اعتراف خواهند کرد که تک تیراندازان سپاه پاسداران انقلاب اسلامي هستند./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار