همدان/

ملاک شما برای انتخاب چیست ؟

نهاوند نیوزدر مقاله اخیر خود با عنوان ملاک شما برای انتخاب چیست ؟ به بررسی ملاک مردم برای انتخاب نامزد کارآمد پرداخته است.

 به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ در این مقاله آمده است:ابتکار عمل ستادهای انتخاباتی برخی از کاندیداها که آروزی نشستن یا ماندن بر روی صندلی های گرم و نرم بهارستان را در سر می پرورانند کم کم در حال گـُل کردن است .اما به راستی ملاک انتخاب چه باید باشد ؟ آیا شگردهای درست و نادرست برخی کاندیداهای مجلس می تواند ما را از ملاک درست ، دورکند !؟ پیگیری و حمایت / آمدن و نیامدن / چاپ کتاب و بیانیه / طومار و شعار / عکس گرفتن از چاپ کتاب و بیانیه های چند صفحه ای و  مکاتبات و به رخ کشیدن پی گیری هایی که خدا می داند چند درصد از این اوراق و پی گیری ها مفید فایده خلق الله افتاده ، تا برگزاری میتینگ های سیاسی برای دانشجویان و فرهنگیان و تاجران و نانوایان و طومار و شعار های آنجنانی ،  نیز جدیدا باب شده و امضاء عده ای که خدا می داند به سن رای دادن رسیده اند و یا خیر ، برای بعضی که هنوز پر پرواز در آسمان نهاوند نیاورده ، آرزوی پرواز دارند راه گشا شده است .
از  دادن درس جهان بینی، اخلاق، راه و رسم زندگی و … در کلاس درس ریاضیات و افتخار به هزاران خصوصیات، ویژگی‌ و ایده‌های خود و خود برتر بینی و … گرفته تا دادن آش نذری و پخش ادعیه های مختلف مذهبی در بالاترین تیراژ با تیتر نذر پیروزی مهندس آقای … صلوات و به نوعی وام گرفتن از دین برای کسب دنیا و …
عکس گرفتن هم  یکی از شگردها است !
بعضی های آنقدر در باطن خود کوچک و حقیر هستند که فکر می کنند با عکس گرفتن با فلان … ، مردم حوزه انتخابیه شان را به رای دادن به آنان ترغیب می نماید فارغ از اینکه خلق الله هنوز چهره واقعی این بنده خدا را زیارت نکرده و نمی شناسند چه رسد به عکس ایشان !
از راه اندازی وب سایت و وبلاگ شخصی گرفته تا  وبلاگ جمعیت هواداران فلانی و وبلاگ جمعیت هواداران هواداران فلانی و راه اندازی وبلاگ های تخریبی برای زیر سوال بردن فلان نماینده و فلان کاندیدا و …..
سفر کاندیداهای به روستاها و مناطق محروم هم که برای ساکنین این مناطق عادت شده و این عزیزان فرارسیدن انتخابات را از اهمیت پیدا کردن مشکلاتشان برای این حضرات و سفرهای سر زده و سر نزده ، در می یابند .
وعده آگاه بودن به مشکلات حوزه ی انتخاباتی با توجه به اشتغال و سکونت و تعامل با مردم و تفکیک حوزه انتخابیه از استان و تبدیل شدن به استانی دیگر ، شهرستان شدن شهرهای کوچک ،  ارتقاء بخش به شهر و بخش شدن روستا  ، نیز از دیگر شگردهاست .

البته انتظار میرفت که وکلای قبلی و مدیران و مسئولان کنونی  نسبت به ایجاد فرمانداری ویژه در نهاوند که به حق از تمام جهات در اعتلا و پیشرفت نهاوند تاثیر گذار است ، اقدام می کردند  که خدای ناکرده  کاندیدای امروز این شعارشان نشود .
پیگیری و حمایت از امور ورزش و جوانان و هزار وعده به ورزشکاران نهاوندی و … نیز که شگردی است کهنه و نخ نما و به نظر این ترفند نیز دیگر خیلی جواب نمی دهد چرا که اکثر جوانان ورزش دوست و برومند این شهرستان تحلیل گران قهاری شده اند چراکه می توانند با تامل در برنامه ۹۰ سیما ،  از پس پرده این چنین بازی های به ظاهر ورزش نما و سیاست محور ، آگاه شوند .
آمدن و نیامدن برای انتخابات جدید نیز همیشه در این خطه در حد شعار تبلیغاتی باقی مانده و رسانه ها به نوعی به این موضوع  بیش از اندازه دامن زده اند و تا به حال ما که خبر نداریم کسی پای حرف خودش ایستاده باشد و برای مثال بدلیل مختلف و … حاضر به نیامدن ، شده باشد .
آری سخن در این باب مثنوی هفتاد من می طلبد و این حرف بگزار تا وقت دگر
اما به راستی ملاک انتخاب چه باید باشد ؟ آیا شگردهای درست و نادرست برخی کاندیداهای مجلس می تواند ما را از ملاک درست دورکند !؟
دربخش پایانی این مقاله آمده است: برآن شده ایم تا به عنوان رسانه ای بی طرف که قصد ندارد برای هیچ کدام از کاندیداهای محترم چه اصولگرا و چه اصلاح طلب و چه اصولگرای اصلاح طلب به ظاهر ، حاشیه امن بسازد و بوق و کرنای بی جا باشد ،  به تبیین ملاک های لازم برای جلوس بر صندلی مجلسی که هر ساعت حضور نمایندگانش  میلیاردها تومان هزینه از بیت المال مسلمین صرف آن می شود نماییم . باشد که به حول قوه الهی منتخبی  از این کهن دیار به مجلس راه پیدا کند که هم تعهد لازم برای حفظ این امانت و هم تخصص لازم برای اثبات متعهد بودنشن را داشته باشد . ان شاء الله
 یک کرسی بهارستان به شهرستان نهاوند اختصاص دارد./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.