كافئين خطر ابتلا به سرطان پوست را كاهش مي دهد

پژوهشگران اعلام کردند کافئين موجود در قهوه، چاي و حتي شکلات خاصيت ضد سرطاني دارد و خطر ابتلا به سرطان پوست را کاهش مي دهد.

به گزارش گروه علمي باشگاه خبرنگاران ؛جيلاي هان از دانشکده پزشکي هاروارد در ايالت بوستون آمريکا و يکي از محققان در اين تحقيقات، مصرف قهوه که حاوي کافئين است و حتي کافئين موجود در چاي و شکلات، خطر رشد سلولهاي موثر در ابتلا به سرطان پوست - بيروني ترين لايه سلولي پوست که عموما در معرض نور خورشيد قرار مي گيرند - را کاهش مي دهد.
پژوهشگران در اين تحقيقات پرونده پزشکي و عادات زندگي بيش از صد و دوازده هزار نفر را در مدت زماني حدودا بيست ساله مورد بررسي قرار دادند.
طبق اين تحقيقات، در مقايسه با مصرف يک فنجان قهوه در ماه، مصرف بيش از سه فنجان قهوه در روز خطر ابتلا به سرطان پوست را در زنان تا بيست و يک درصد و در مردان تا ده درصد کاهش مي دهد.
هان افزود: «کافئين از پيشرفت غده هاي سرطاني جلوگيري مي کند.»
تحقيقات پيشين نشان دادند مصرف قهوه خطر ابتلا به بيماريهايي همچون ديابت نوع دوم، ناراحتي قلبي، پارکينسون، سرطان کبد و ديگر بيماريهاي مرتبط با کبد را کاهش مي دهد.
به گزارش پايگاه اينترنتي «هلث دي نيوز»، نتايج اين تحقيقات در نشريه «تحقيقات در زمينه سرطان» منتشر شد./ع
برچسب ها: کافئین ، خطر ، سرطان ، پوست
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار