عاملی دیگر در ابتلا به پارکینسون: خود تخریبی مغز

مطالعات جدید محققان دانشگاه پیتسبرگ نشان می‌دهد که فقدان یک ماده شیمیایی انتقال‌دهنده عصبی در مغز، عامل اصلی تخریب نورون‌ها و ابتلا به بیماری پارکینسون است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ خوشبختانه در این مطالعه محققان موفق به کشف روش نوین درمانی احیاءکننده نورون‌های ترشح‌کننده دوپامین با استفاده از آنتی‌اکسیدان شدند. در این مطالعه مشخص شد که شکل مضری از دوپامین باعث تخریب سلول‌های عصبی شده که از چند طریق عملکرد نورون‌ها را مختل می‌کند.

 عاملی دیگر در ابتلا به پارکینسون: خود تخریبی مغز

محققان امیدوارند به کمک یافته‌های این تحقیق به تعداد تخمینی ۱۰ میلیون بیمار مبتلا به پارکینسون در جهان کمک کنند. در این روش درمانی آسیب کمتری به نورون‌ها وارد می‌شود و تزریق به موقع آنتی‌اکسیدان مواد شیمیایی محصور در نورون‌ها را آزاد می‌کند.
ترشح دوپامین غیرطبیعی در مغز باعث از کار افتادن لیزوزوم‌های سلولی شده و این فرایند در نهایت سبب تجمع پروتئین خطرناکی موسوم به alpha-synuclein می‌شود که عامل اصلی بیماری پارکینسون به شمار می‌رود.
خوشبختانه به دنبال کشف عامل اصلی بیماری پارکینسون، محققان مطالعات خود را بر روی فرایند درمانی آغاز کردند. در طول فرایند درمان لازم است تا قبل از پیدایش علائم اصلی پارکینسون فرایند درمان از طریق تزریق آنتی‌اکسیدان و احیاء سلول‌های آسیب‌دیده آغاز شود.

منبع:سلامت آنلاین

انتهای پیام/

عامل اصلی ابتلا به پارکینسون چیست؟

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار