معاون سازمان بهزیستی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان:

اعتیاد دانش‌آموزان به معنای مصرف موادمخدر در مدرسه نیست

اعتیاد دانش‌آموزان به معنای مصرف موادمخدر آن‌ها در مدرسه نیستمعاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور گفت: آمار 10 هزار نفری دانش آموزان معتاد در کشور، به معنای مصرف موادمخدر توسط آن‌ها در مدرسه نیست.

حبیب الله مسعودی فرید معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، در گفتگو با خبرنگارحوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان؛ اظهار کرد: اقدام آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی کشور به همراه چندین دستگاه دیگر در شناسایی دانش‌آموزان معتاد در قالب طرح «نماد» امری مهم و قابل توجه در کنترل و پیشگیری از ابتلای سایر دانش‌آموزان به آسیب اعتیاد است و به عنوان گلوگاهی مهم در این زمینه به شمار می‌رود.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خاطرنشان کرد: آمار 10 هزار نفری دانش‌آموزان معتاد که وزارت آموزش و پرورش طی روزهای اخیر منتشر کرده است، هرگز به این مفهوم نیست که دانش‌آموزان فوق در مدارس به مصرف موادمخدر اقدام می‌کنند.

پیشگیری از اعتیاد کودکان در اولویت برنامه‌های بهزیستی

وی در ادامه تصریح کرد: اولویت بهزیستی همواره بر تحقق هدف « پیشگیری» بوده و در اجرای طرح «نماد» در مدارس سراسر کشور هم بیشتر در بحث درمان و مورد حمایت قرار دادن دانش‌آموزان معتاد پس از شناسایی تلاش می‌کند و البته برنامه‌های متعددی نیز برای پیشگیری از گرایش دانش‌آموزان به مصرف موادمخدر طراحی و اجرا کرده است.

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور یادآور شد: بهزیستی و کارگروه‌های مربوط به معضل اعتیاد، مسئله طراحی برنامه‌های متناسب با پیشگیری و کنترل و کاهش آسیب‌های ناشی از  اعتیاد کودکان را با جدیت پیگیری می‌کنند و بسته‌ها و بروشورهای آموزشی با محتوای ویژه این گروه‌های سنی را در مدارس به دانش‌آموزان ارائه خواهند کرد.

انتهای پیام/

برچسب ها: اعتیاد ، بهزیستی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار