رئیس اداره دندانپزشکی وزارت بهداشت در گفتگو با باشگاه خبرنگاران خبر داد؛

تخصیص کمک هزینه یک میلیون تومانی به خدمات دندانپزشکی بیماران خاص

صادقی گفت: بیماران تالاسمی و هموفیلی یک میلیون تومان کمک هزینه دندانپزشکی دریافت می‌کنند.

پرداخت کمک هزینه یک میلیون تومانی  دندان پزشکی به بیماران تالاسمی و هموفیلی / لزوم بازنگری در برنامه های سلامت دهان و دندان با هدف کاهش پوسیدگیقاسم صادقی رئیس اداره دندانپزشکی وزارت بهداشت در گفت و گو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: یکی از مسائل مهم در اداره دندانپزشکی وزارت بهداشت توجه ویژه به راه‌اندازی مراکز دندانپزشکی ویژه بیماران خاص و صعب‌العلاج است.

وی گفت: بر اساس ابلاغ وزارت بهداشت  به تمام دانشگاه‌های  علوم پزشکی سراسر کشور، راه‌اندازی مرکز دندانپزشکی تخصصی ویژه بیماری‌های صعب‌العلاج و خاص در همه استان‌های کشور باید انجام شود تا این بیماران خدمات بهداشتی درمانی در واحدهای متمرکز دریافت کنند.

رئیس اداره دندانپزشکی وزارت بهداشت تاکید کرد: بیماران  تالاسمی، هموفیلی و ای بی باید در یک مراکز متمرکز، خدمات دندانپزشکی مناسبی دریافت کنند و این افراد برای دریافت خدمات بهداشتی درمانی مبلغی به میزان ۸۰۰ هزار تا ۱ میلیون تومان کمک هزینه دریافت می‌کنند.

اضافه شدن بیماران اوتیسم به لیست بیماران خاص

صادقی بیان کرد: بیماران اوتیسمی امسال به لیست بیماران خاص و صعب‌العلاج اضافه و مشمول این قانون شدند و ممکن است این بیماران نیز مانند سایر افراد مبتلا به بیماری‌های صعب‌العلاج و خاص خدمات دندانپزشکی دریافت کنند.

وی افزود: کاهش شاخص پوسیدگی یکی از مطالبات جدی وزارت بهداشت از دانشگاه علوم پزشکی سراسر کشور است و این شاخص در کشور ما نسبت به استاندارد‌های دنیا وضعیت خوبی ندارد؛ علی‌رغم برنامه‌ریزی‌های انجام شده تعداد دندان‌های پوسیده در افراد و دانش آموزان بیشتر از استاندارد دنیا و سطح ایده‌آل است.

رئیس اداره دندانپزشکی وزارت بهداشت  اظهار کرد: معتقدم که باید یک بازنگری در برنامه‌ریزی‌های‌مان برای سلامت دهان، دندان و کاهش پوسیدگی  دندان انجام داد تا در آینده نزدیک به موفقیت‌های چشمگیری دست پیدا کنیم.

وی ادامه داد: وزارت بهداشت برای پیشگیری از پوسیدگی دندان دانش آموزان برنامه ویژه‌ای دارد اما مسئله مهم تداوم اجرای ابلاغیه وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

وی گفت: تا به امروز پوشش صد در صدی برنامه‌ها برای حفظ ارتقای سلامت دهان و دندان در سراسر کشور به طور کامل انجام نشده است و ما امیدواریم اقدامات موثری درمورد ارتقای شاخص پوسیدگی دندان انجام شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار