ncl بیماری ژنتیکی در کودکان + روش جدید درمان

یک فوق تخصص مغزو اعصاب کودکان گفت: ncl از بیماری‌هایی است که کودکان را درگیر می‌کند و باعث ایجاد اختلالاتی مانند مشکلات بینایی، اختلال در حرکت می‌شود.

رضا شروین بدو فوق تخصص مغز و اعصاب کودکان  و رئیس مرکز طبی کودکان در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بیماری  ncl و راه‌های درمان آن اظهار کرد: ncl یکی از بیماری‌هایی است که باعث پسرفت و تضعیف سیستم عصبی در کودکان می‌شود؛ این بیماری  معمولا به دلیل عوامل ارثی به وجود می‌آید و باعث ایجاد اختلالاتی مانند مشکلات بینایی، اختلال در حرکت، تشنج و اختلال در مهارت‌های شعوری کودک می‌شود.

وی ادامه داد: ژن‌های متعددی در ابتلای فرد به بیماری ncl تاثیر دارد؛ تا به امروز ۱۴ گروه ژنی در ابتلا به این بیماری بررسی شده‌اند  که ۱۳ گروه از این ژن‌ها قطعی و یکی از آن‌ها  هم در حال بررسی است.

سلول درمانی به کمک بیماران ncl خواهد آمد/ بیماری که کودکان را هدف گرفته است

بیماری  ncl چه افرادی را درگیر می‌کند؟

بدو گفت: این بیماری افراد را در سنین مختلفی گرفتار می‌کند؛ در واقع در دوره‌ نوزادی، شیرخوارگی کودکی و حتی سنین بزرگسالی احتمال بروز این اختلال وجود دارد اما شایع ترین سن آن ابتدای کودکی و اواخر شیرخوارگی است؛ درمان‌های متعددی برای این بیماری پیشنهاد شده است که اغلب، درمان‌های نگه دارنده‌ هستند؛ روش‌هایی مثل ژن درمانی، آنزیم درمانی و مواردی از این قبیل می‌تواند کمک کننده باشد.

رئیس مرکز طبی کودکان گفت: در راه‌های درمانی باید توجه داشت که سلول درمانی در مراحل اولیه و قبل از این که پسرفتی در سیستم عصبی اتفاق بی‌افتد انجام شود؛ در واقع باید بیماری را به موقع تشخیص دهیم و اقدامات درمانی را برای بیمار آغاز کنیم.

سلول درمانی به کمک بیماران ncl خواهد آمد/ بیماری که کودکان را هدف گرفته است

افتتاح  واحد‌ سلول درمانی در مرکز طبی کودکان

وی درباره استفاده از این روش‌ها در مرکز طبی کودکان گفت: در همین راستا واحد سلول درمانی بیمارستان مرکز طبی کودکان به عنوان اولین واحد‌های سلول درمانی کشور افتتاح شد و در برنامه‌های آینده بحث ژن درمانی و سلول درمانی را قطعا مد نظر خواهیم داشت.

بدو یادآوری کرد: یکی از موارد که همیشه مورد توجه ما و پزشکان کشور است بررسی بیماری‌هایی است که روش جدیدی برای درمان آن‌ها کشف شده؛ این روش هم پاسخگویی نسبتا مناسبی در بیماران فلج مغزی و بیماران sma داشته است؛  در حال بررسی سایر اختلالات هستیم که امکان پاسخگویی این روش در آن‌ها وجود دارد.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
تمنا
۰۱:۳۷ ۱۳ آذر ۱۳۹۹
باسلام دخترم از سن دوسالونیم بیماری nclتیپ7 گرفت که الان کلا فقط دراز کشیده هستش حتی نمیتونه بشینه وبه درستی غذابخوره ولی بینایی داره الان نزدیک شش سالشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۰۷ ۲۳ دی ۱۳۹۸
باسلام پسر من ۹سالشه ک از سن 3ونیم سالگی نابینا وبعد استفاده ی داروهای تشنج تکلم و تعادل دست وپا هم را از دست داد ترو خدا کمکمون کنید اسم بیمار مرتضی غلامی هست و ۵ سال پیش اسمشو در پژوهشکده ی رویان برای سلول بنیادی ثبت نام کردیم
Iran (Islamic Republic of)
سامان
۲۰:۳۴ ۱۳ آذر ۱۳۹۸
با سلام پسر من ۱۲ سالشع اکه به بیماری ncl3 دچاره که از سن پنج سالگی علایم شروع شد وباعث نابینایی وتشنج والان هم بی تعادلی منجر شده که دکتر میگه مخچش لاغر شده ولی تکلم داره و میتنونه تا حدودی راه بره .تورخدا ای دکتر کمکمون کنید
آخرین اخبار