ابراهیمی مطرح کرد؛

توسعه صنعت «پرورش ماهی در قفس» در استان‌های ساحلی کشور

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیطزیست معاونت علمی از توسعه صنعت «پرورش ماهی در قفس» در استان‌های ساحلی کشور خبر داد.

توسعه صنعت «پرورش ماهی در قفس» در استان‌های ساحلی کشوربه گزارش  حوزه فن‌آوری‌گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، نادرقلی ابراهیمی دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیطزیست معاونت علمی گفت: طرح گسترش صنعت پرورش ماهی در قفس در ۷ استان شمالی و جنوب کشور و با استفاده از فناوری‌های روز به صورت پایلوت اجرایی می‌شود.

وی درخصوص اجرای این پروژه اظهار کرد: به دنبال انعقاد تفاهم نامه‌ای با سازمان شیلات و وزارت جهاد کشاورزی مقرر شد تا گسترش صنعت پرورش ماهی درقفس در ۷ استان گیلان، مازندران، گلستان، خوزستان، بوشهر، هرمزگان وسیستان وبلوچستان به صورت پایلوت اجرایی شود تا صیادان با الگو برداری از این استان‌ها این طرح را در سایر استان‌های کشور اجرایی کنند.

 دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیطزیست معاونت علمی با اشاره به هدف دیگر این طرح که تقویت تعاونی صیادی و توسعه اشتغال در این حوزه بوده است گفت::گسترش صنعت پرورش ماهی در قفس با ایجاد طرح‌های الگویی، بهره گیری از ظرفیت‌ها، توانمندی ها، تجربه و امکانات داخلی و خارجی و تقویت تعاونی‌های صیادی و توسعه اشتغال از جمله مزایای اجرای این طرح در حوزه شیلات است.

عملیاتی شدن سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی برای طرح الگویی مزرعه پرورش ماهی در قفس

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های آب، خشکسالی، فرسایش و محیطزیست معاونت علمی ضمن اشاره به عملیاتی شدن سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی در راستای طرح الگویی مزرعه پرورش ماهی در قفس بیان کرد: در اجرای این طرح تعاونی‌های صیادی پیش آمده و با شرکت‌های دانش بنیان ارتباط برقرار می‌کنند و با به کارگیری فناوری‌ها از سوی این شرکت‌ها و دریافت سرمایه و حمایت از سوی معاونت علمی و سازمان شیلات صنعت پرورش ماهی در قفس را گسترش می‌دهند.

ابراهیمی مطرح کرد: توسعه فناوری‌ها و انتقال دانش فنی طراحی سازه، مدیریت تولید و ساخت، استقرار قفس در دریا، تولید بچه ماهی، روش‌های غذا دهی و مدیریت پرورش در سایت از جمله مواردی بود که جهت توسعه صنعت شیلات در تفاهم نامه مشترک معاونت علمی و سازمان شیلات به آن اشاره شده است.

وی همچنین تاکید کرد: ضرورت توجه به منبع ارزشمند دریا، سوق دادن جوامع صیادی از صید و صیادی به سمت آبزی پروری پایدار، ایجاد فرصت‌های جدید شغلی در زنجیره تولید ماهی در قفس، حفظ و افزایش ذخایر، توسعه پایدار زیست محیطی، تولید غذای سالم و افزایش بهرهوری از دریا از جمله اولویت‌های تفاهم‌نامه مشترک این ستاد و سازمان شیلات است.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۵ ۲۷ بهمن ۱۳۹۷
این قفسا رو باس جاهایی خاص و در مواقع خاص بزنن که پلانگتون اون محل و اون موقع زیاد باشه
کلا پرورش ماهی وابسته به پلانگتونه
آخرین اخبار