نژادبهرام در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

نابودی ۴ هزار هکتار از باغات تهران/ صدور مجوز خانه باغ جای برج باغ

عضو شورای شهر تهران با اشاره به مصوبه حفظ باغات تهران گفت: ساخت و ساز در باغات در حد خانه باغ مجاز است.

همچنان راه ساخت و ساز در باغات باز است/ شروط شورا برای ۶۲ باغی که مجوز گرفتندزهرا نژاد بهرام عضو هیئت رئیسه شورا شهر تهران در گفتگو با خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به لایحه‌ای که تحت عنوان خانه باغ به شورای عالی شهرسازی ارسال شده است، اظهار کرد: از این به بعد مبنای اجرای ساخت و ساز در باغات لایحه خانه باغ خواهد بود.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه همچنان راهی برای ساخت و ساز در باغات وجود دارد، تاکید کرد: البته این ساخت و ساز در حد خانه باغ و کمتر از ۳۰ درصد سطح اشغال است و حتی زیرزمین آن هم باید نیم طبقه باشد و اجازه داشتن پارکینگ زیرزمینی هم ندارند.

وی با اشاره به دو باغ متعلق به تعاونی مسکن کارکنان شهرداری مناطق ۲۱ و ۲۲ که مجوز ساخت برج باغ در این باغ را دریافت کرده‌اند، گفت: مجوز این دو باغ در شورای دوم و به منظور حفظ آن باغ‌ها با ۳۰ درصد سطح اشغال صادر شده بود.

عضو شورای شهر تهران با بیان اینکه در آن زمان عده‌ای در زیر باغات نفت می‌ریختند تا درختان خشک شده و اقدام به ساخت و ساز کنند، اظهار کرد: برای همین شورای دوم بر اساس رویکردی که در آن زمان داشت، مقرر کرد که در ۳۰ درصد از فضای باغ اجازه ساخت داده شده و بقیه را به جای اشغال سطح در ارتفاع استفاده کنند.

نژاد بهرام با تاکید بر اینکه طی سال‌های اخیر ۴ هزار هکتار از باغات تهران نابود شدند، گفت: اگر بر اساس مجوز شورای دوم اقدام شود مشکلی پیش نمی‌آید، اما از شورای دوم تا شورای پنجم میزان سطح اشغال از ۳۰ به ۴۰ درصد و در نهایت به ۶۰ درصد رسید که سبب نابودی ۴ هزار هکتار باغ تهران شد.


بیشتر بخوانید: مذاکرات اعضای شورای شهر درباره نحوه طرح مسئله برج باغات


وی با تاکید بر اینکه مبنای این قانون نگهداری از باغات بود، گفت: در طول این چند دوره به دلیل عدم اجرای مناسب این قانون و با افزایش ساخت زیرزمین در املاکی که مجوز گرفتند ریشه‌های درختان از بین رفت.

عضو شورای شهر تهران با اشاره به کسانی که درخواست مجوز برج باغ کرده بودند، گفت: این کار آن‌ها مبنای قانونی دارد، لذا در این دوره به این نتیجه رسیدیم که همان ۳۰ درصد را هم ندهیم، زیرا باغات زیادی از بین رفته بود.

وی افزود: بر همین اساس به منظور حفظ باغات، لایحه خانه باغ را که پیش‌نویس آن را شورا تهیه کرده بود، به شورای عالی شهرسازی ارسال کردیم.

نژاد بهرام گفت: در این ۶۲ باغ هم، چون افراد در گذشته مبالغ خود را واریز کرده بودند و درخواست‌شان را هم ارائه داده بودند، ما با قرار دادن شروطی در مقابل آن‌ها با درخواست‌شان موافقت کردیم و شرط گذاشتیم که فقط طبق همان ۳۰ درصد ساخت و ساز کنند و حتما کار آن‌ها زیر نظر کمیته فنی باغ باشد و در همه جا کمیته فنی باغ جانمایی و نظارت مستمر داشته باشد تا مشخص شود آن ۳۰ درصد چگونه اجرا می‌شود.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ف
۱۰:۳۴ ۲۸ اسفند ۱۳۹۷
ای داد وبیداد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۴۱ ۲۸ اسفند ۱۳۹۷
چه کسي اين مجوز ها را صادر ميکند؟ چرا داريد همه چيز رااز بين مي بريد؟
Iran (Islamic Republic of)
حسین
۰۹:۱۹ ۲۸ اسفند ۱۳۹۷
برای زمینهای کشاورزی ما قرار بود یک وام جهت ابیاری تحت فشار بدهند بخدا کم مونده بود به مسائل اعتقادی ما هم گیر بدهند از سند تک برگ تا نقشه زمین تا ایجاد استخر که واقعا نیاز نیست گیر دادند دست اخر هم معلوم شدوامهارو کلا مدیران کشاورزی خراسان رضوی با سند سازی برای خودشون برداشته بودند خوب این فقط کار مدیران کشاورزی خراسان هست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۴۸ ۲۸ اسفند ۱۳۹۷
حيف اون باغات که از بين رفتن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۴ ۲۸ اسفند ۱۳۹۷
متاسفانه مدیر عامل سازمان پارکها برای حفظ پست متصدی که 45 سال در اختیار دارد و برا ی حفظ ان امارهای کذب و چشم پوشی به چنین قوانینی را در نظر دارد.
آخرین اخبار