مصرف کم میوه و سبزیجات با بدن ما چه می‌کند؟

محققان میزان مطلوب میوه مصرفی در روز را ۳۰۰ گرم معادل دو عدد سیب کوچک و میزان مصرف مطلوب سبزیجات را ۴۰۰ گرم معادل حدود سه فنجان هویج خام تعریف می‌کنند.

آیا میوه و سبزیجات منبع خوب فیبر، پتاسیم، منیزیم، آنتی اکسیدان‌ها و فنولیک‌ها هستندبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  نتایج یک مطالعه مقدماتی نشان می‌دهد عدم مصرف کافی میوه و سبزیجات منجر به مرگ سالانه میلیون‌ها نفر بر اثر سکته و بیماری قلبی می‌شود.

 یافته‌های تحقیقاتی نشان می‌دهد حدود یک مرگ از هر ۷ مرگ ناشی از مشکلات قلبی-عروقی به دلیل مصرف کم میوه و حدود یک مرگ از هر ۱۲ مرگ ناشی از مشکلات قلبی-عروقی به دلیل مصرف کم سبزیجات است.

طبق تحقیقات، مصرف کم میوه با مرگ قلبی-عروقی حدود ۱.۸ میلیون نفر در سال ۲۰۱۰ مرتبط بوده و مصرف کم سبزیجات عامل مرگ ناشی از مشکلات قلبی-عروقی در حدود یک میلیون نفر در همان سال بوده است.

میوه و سبزیجات منبع خوب فیبر، پتاسیم، منیزیم، آنتی اکسیدان‌ها و فنولیک‌ها هستند که می‌توانند موجب کاهش فشارخون و کلسترول شده و سلامت و تنوع باکتری‌های دستگاه گوارش را بهبود بخشند.

محققان میزان مطلوب میوه مصرفی در روز را ۳۰۰ گرم معادل دو عدد سیب کوچک و میزان مصرف مطلوب سبزیجات را ۴۰۰ گرم معادل حدود سه فنجان هویج خام تعریف می‌کنند.

محققان در این مطالعه، میانگین مصرف ملی میوه و سبزیجات بیش از ۱۱۰ کشور را در سال ۲۰۱۰ بررسی کردند و آن‌ها را با داده‌های مربوط به مرگ ناشی از بیماری قلبی-عروقی در هر کشور در آن سال مقایسه کردند.

بررسی‌ها نشان داد مصرف کم میوه منجر به مرگ حدود ۱.۳ میلیون نفر به دلیل سکته و بالغ بر ۵۲۰ هزار مرگ ناشی از بیماری قلبی عروق کرونر شد. همچنین مصرف کم سبزیجات منجر به مرگ حدود ۲۰۰ هزار نفر به دلیل سکته و مرگ بیش از ۸۰۰ هزار نفر به دلیل بیماری قلبی عروق کرونر شده بود.

«ویکتوریا میلر»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه تافتس آمریکا، در این باره می‌گوید: «یافته‌های ما بر افزایش مصرف میوه و سبزیجات در سراسر دنیا به منظور بهبود سلامت قلب تاکید دارد.

منبع : مهر

انتهای پیام/

مصرف کم میوه و سبزیجات منجر به سکته و بیماری قلبی می‌شود

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار