سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

بی توجهی مسئولان به افزایش راندمان نیروگاه ها/ کمبود منابع مالی بهانه اجرا نشدن قوانین بالادستی

قره خانی گفت:وزارت نیرو به بهانه کمبود اعتبار و هزینه‌های سنگین، توجهی به افزایش سالانه راندمان ۱ تا ۲ درصدی نیروگاه‌های تولیدی ندارد.

بی توجهی مسئولان به افزایش راندمان نیروگاه ها/ کمبود منابع مالی بهانه اجرا نشدن قوانین بالادستیاسداله قره خانی سخنگوی کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اینکه وزارت نیرو در افزایش تولید انرژی‌های تجدید پذیر به عنوان یکی از قوانین بالادستی عملکرد موفقی نداشته است، اظهار کرد: اگرچه براساس برنامه پنج ساله، تولید برق حرارتی باید به ۲۰ هزار مگاوات و تجدید پذیر به ۲۵ هزار مگاوات افزایش یابد، اما تولید انرژی‌های تجدید پذیر در سال سوم هنوز به یک هزار مگاوات نرسیده است.

وی با اشاره به اینکه سرمایه گذاری بخش برق حرارتی طی چند سال آینده به بهره برداری می‌رسد، افزود: با وجود سرمایه گذاری ناچیز بخش دولتی به نظر می‌رسد بخش خصوصی با جذب سرمایه باید وارد میدان شود.

قره خانی با اشاره به اینکه وزارت نیرو در بخش فاضلاب عملکرد مناسبی نداشته است، بیان کرد: وزارتخانه در بخش فاضلاب به عنوان یکی از اسناد بالادستی بدهی زیادی به بخش خصوصی دارد.


بیشتر بخوانید: تولید بیت کوین مشروط بر واقعی شدن نرخ برق است/اخذ تعرفه، راه حل موقتی جلوگیری از خروج بیت کوین


سخنگوی کمیسیون انرژی با انتقاد از بی توجهی وزارت نیرو به افزایش سالانه یک تا ۲ درصدی راندمان نیروگاه‌ها گفت: اگرچه مجلس بار‌ها از وزارت نیرو دلایل اجرا نشدن قوانین بالادستی را مطالبه کرده است، اما وزارت نیرو تنها تعرفه پایین برق، هزینه‌های سنگین و کمبود اعتبار را از جمله مشکلات خود برای اجرا نشدن این طرح‌ها عنوان می‌کند.

وی با اشاره به اینکه حذف قبوض کاغذی در کاهش هزینه‌های وزارت نیرو تاثیر بسزایی دارد، تصریح کرد: اگرچه رقم حذف قبوض کاغذی در برابر هزینه‌های وزارت نیرو چندان چشمگیر نیست، اما در سطح کلان در کاهش هزینه‌های وزارتخانه موثر است.

قره خانی با اشاره به اینکه با حذف قبض‌های کاغذی برق رقم چشمگیری صرفه جویی می‌شود، گفت: با فرض ۳۰ میلیون مشترک در کل کشور و صدور ۸ دوره قبض برق در طول سال برای مشترکان، حدود ۱۲۰ میلیون برگه کاغذ A۴ مورد استفاده قرار می‌گیرد که با احتساب هزینه‌های چاپ رقم مذکور بسیار بالا خواهد بود، در حالیکه ارسال پیامک قبض برق همانند قبوض تلفن همراه قدم بزرگی در صرفه جویی هزینه‌ها به شمار می رود.

انتهای پیام/

حذف قبوض کاغذی برق، در صرفه جویی هزینه ها موثر است

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار