طرز تهیه‌ رنگینک رولتی و ساده؛ مقوی و انرژی‌بخش

در این مطلب دستورالعمل تهیه رنگینک رولتی و ساده را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

طرز تهیه‌ رنگینک رولتی و ساده؛ مقوی و انرژی‌بخشبه گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رنگینک یک دسر خوشمزه و مقوی است که بیشتر در ماه مبارک رمضان مورداستفاده قرار می‌گیرد. رنگینک را می‌توانید در مدل‌های مختلف درست کرده و نوش‌جان کنید. ما در این مطلب قصد داریم طرز تهیه رنگینک رولتی یا رنگینک مجلسی و رنگینک ساده را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم

خرمای سیاه تقریبا ۱ کیلوگرم
آرد گندم ۱ پیمانه
دارچین ۱ قاشق سوپ‌خوری
روغن جامد یا کره، نصف پیمانه
گردوی خرد شده ۲۰۰ گرم
پودر پسته و نارگیل به مقدار لازم (اختیاری)

طرز تهیه

۱. جدا کردن هسته خرما

پیش از هرکاری هسته خرما‌ها را جدا کرده و آن‌ها را له کنید. برای له کردن خرما ۲ راه دارید؛ می‌توانید از چرخ گوشت یا غذاساز استفاده کنید یا اگر حال‌و‌حوصله تمیز کردن چرخ گوشت یا غذاساز را ندارید، با پشت قاشق یا گوشکوب خرما‌ها را له کنید.

یک پیشنهاد کاربردی

می‌توانید برای این‌که خرما‌ها راحت‌تر له شوند، آن‌ها را روی حرارت گذاشته و کمی کره به آن‌ها اضافه کنید تا نرم‌تر شوند، سپس آن‌ها را له کنید.

۲. پهن کردن خرما‌ها

روی یک سطح صاف سلفون کشیده و روی سلفون را با روغن مایع چرب کنید. (می‌توانید از پد‌های چندمنظوره نیز استفاده کنید.) سپس با استفاده از کف دست یا وردنه خرما‌ها را روی سلفون یا نایلون به شکل مستطیلی یا مربعی پهن کنید. بهتر است برای این‌که بتوانید این‌کار را راحت‌تر انجام بدهید، کف دست‌ها یا وردنه را با روغن مایع کمی چرب کنید.

۳. تفت آرد

آرد را روی حرارت تفت دهید تا رنگ آن قهوه‌ای شود. سپس روغن یا کره به آن اضافه کنید تا بوی خامی آرد از بین برود. در آخر هم بعد از این‌که روغن به‌خوبی با آرد مخلوط شد، آرد را از روی شعله برداشته و کمی هل یا دارچین به آن اضافه کنید. توجه داشته باشید بعد اضافه کردن روغن، باید سریع آن را با آرد مخلوط کنید تا آرد ته نگیرد.

۴. رول مواد

بگذارید آرد سرد شود؛ سپس آن را روی خرما‌ها پهن کنید. بعد از این‌که آرد را پهن کردید، گردو‌های خرد شده را اضافه کنید. با کمک نایلون یا پد چند منظوره شروع به رول کردن مواد کنید. آرام‌آرام پیش رفته و با دستتان، خوب رول را فشار دهید تا مواد به‌طورکامل همدیگر را بگیرند. بعد از این‌که همه مواد رول شدند، درصورت‌نیاز رول را مجددا با دست خود حالت داده و داخل یخچال قرار دهید. حدود ۳ تا ۴ ساعت زمان نیاز است تا رول سفت شده و خودش را بگیرد.

۵. برش رولت خرما

بعد از این‌که رول خوب خودش را گرفت و سفت شد، آن را از یخچال خارج کرده و با چاقوی تیز به قسمت‌های مساوی با عرض ۲ سانتی متر برش بزنید.

تبریک! رنگینک مجلسی شما آماده است. می‌توانید روی آن را با پودرنارگیل تزئین کرده و نوش‌جان کنید.

طرز تهیه رنگینک ساده

در این روش هسته خرما را خارج کرده و به جای آن مغز گردو بذارید. سپس آرد را طبق مرحله سوم آموزش قبلی آماده کنید. تعدادی ظرف یک شکل آماده کرده و مقداری از آرد آماده شده را کف هر کدام بریزید. سپس خرما‌های مغزدار را روی آرد‌ها گذاشته و مجددا روی آن‌ها آرد ریخته و تزئین کنید.

شما می‌توانید به‌جای استفاده از ظرف‌های یکسان، از کپسول‌های کوچک شیرینی استفاده کنید. به‌این‌شکل به‌جای قرار دادن خرما‌ها داخل بشقاب، هر کدام از خرما‌ها را داخل یک کپسول قرار داده و آرد آماده شده را روی آن بریزید. در آخر هم با پودرنارگیل یا مغز پسته خرد شده آن‌ها را تزیین کنید.

منبع: وب‌سایت کاغذرنگی

انتهای پیام/

برچسب ها: تغذیه ، آشپزی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار