۱۶۵۶ واحد تولیدی نان در سیستان و بلوچستان فعال است

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان گفت: یکهزار و ۶۵۶ واحد نانوایی آزادپز و دولتی جهت ارائه نان با کیفیت در این استان در حال فعالیت هستند.

غلامعلی گنجعلی مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان گفت: یکهزار و ۳۶۹ واحد صنفی تولیدی نان دولتی (حمایتی) و ۲۸۷ نانوایی به صورت آزادپز در سیستان و بلوچستان فعالیت می‌کنند.

او  با اشاره به اینکه میزان آرد مصرفی سیستان و بلوچستان در ماه ۲۳ هزار تن است، بیان کرد: ۹ کارخانه تولید آرد با ۶ کارخانه در مرکز این استان و سه کارخانه در شهرستان‌ها با ظرفیت تولیدی ۹۳۳ هزار تن آرد در سال فعال است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی سیستان و بلوچستان با تاکید بر اینکه ظرفیت ذخیره‌سازی بسیار مناسبی توسط دولت و بخش خصوصی در زمینه گندم و آرد در این استان ایجاد شده، گفت:کارخانجات آردسازی استان با بهره‌مندی از مدرن‌ترین تکنولوژی روز دنیا آماده صادرات آرد به کشور‌های همسایه و سایر کشور‌های جهان هستند.

او بیان کرد: به دلیل اهمیت سلامت و بهداشت مردم باید نان مصرفی کیفیت مطلوب را داشته و نظارت‌های مستمر صورت گیرد.

گنجعلی با اشاره به اهمیت اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی در شرایط اپیدمی کرونا، گفت: اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در صف‌های نانوایی نقش بسزایی در جلوگیری از انتقال ویروس کرونا دارد.

او اظهارداشت: سیستان و بلوچستان در بخش گندم، تولید آرد و نان از لحاظ سرمایه‌گذاری و واحد‌های تولیدی وضعیت مطلوبی در کشور دارد.

مدیرکل غله سیستان و بلوچستان نان را قوت اصلی در سبد غذایی مردم دانست و افزود: تلاش همه ما در عرضه نان با کیفیت و جلب رضایتمندی مردم است.

او بر نظارت به کیفیت و بهداشت نانوایی‌ها تاکید کرد و گفت: با نانوایی‌های استفاده کننده از مواد افزودنی غیر مجاز برخورد خواهد شد.

انتهای پیام/گ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار