مدیر کل استاندارد استان ایلام:

۲۸ فقره نمونه برداری از آرد‌های تولید شده در استان ایلام انجام شد

همتی گفت: ۲۸ فقره نمونه برداری از آرد‌های تولید شده در استان ایلام انجام شده است.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ایلام ؛مهناز همتی مدیر کل استاندارد استان ایلام: در استان ۴ کارخانه تولید آرد فعال وجود دارد که دارای ۲۴ پروانه کاربرد علامت استاندارد برای تمامی فرآورده‌ها از جمله آرد بربری، سنگک، تافتون و لواش، ستاره، نول و سبوس دامی و خوراکی، هستند.

او افزود: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۸ فقره نمونه برداری از انواع آرد گندم تولیدی استان توسط این اداره کل به عمل آمده است که نمونه‌ها از لحاظ شیمیایی، میکروبی، سموم کشاورزی و فلزات سنگین مورد آزمون قرار می‌گیرد.

همتی در ادامه اظهار کرد: با توجه به اینکه نان قوت غالب مردم استان است، این موضوع خیلی مهم و الزام است که برای پخت هر نوع نان از آرد استاندارد مخصوص همان نوع نان استفاده شود.

مدیرکل استاندارد استان با اشاره به اینکه نان مشمول مقررات استاندارد اجباری نیست، ادامه داد: این اداره کل تنها بر کیفیت مواد اولیه نان (نمک و آرد) که در کارخانه‌ها تولید می‌شوند و مشمول مقررات استاندارد اجباری است، نظارت دارد.

همتی بیان کرد: استفاده از فر‌های دارای شعله مستقیم در پخت نان ممنوع است و سازمان غله و هر ارگان صادر کننده مجوز برای نانوایی‌ها باید این مهم را مد نظر داشته باشد.

او در پایان اعلام کرد: همشهریان عزیز برای اطمینان از اصالت علامت استاندارد روی هر محصول، می‌توانند کد ۱۰ رقمی زیر علامت استاندارد را به سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۵۱۷ و همچنین شکایات خود را در زمینه کالا‌ها و محصولات فاقد استاندارد به ۵۰۰۰۱۱۵۱۷، سامانه رسیدگی به شکایات اداره کل، ارسال تا در اسرع وقت مطالبات آن‌ها توسط این اداره کل پیگیری شود.

انتهای پیام/ د

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.