سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خبرنگاران علیه تشکیلات خودگردان فلسطين تظاهرات كردند

خبرنگاران فلسطيني در اعتراض به اقدام نيروهاي امنيتي تشكيلات خودگردان در حمله به گروه هاي خبري در زمان ضبط اعتراضات مردمی، در برابر وزارت کشور فلسطین تظاهرات كردند.

به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبری العالم ؛ این معترضان خواستار مجازات عاملان این حمله و احترام به آزادی بیان شدند.

"ناصر ابوبكر" معاون رئيس اتحاديه روزنامه‌نگاران فلسطيني گفت : خبرنگاران به كسي اجازه نمي‌دهند به هر بهانه‌اي به آنها حمله شود ، ما به اعتراضات ادامه خواهيم داد تا چنين اقداماتی به طور كلي متوقف شود.

"عبدالله عبدالله "عضو مجلس قانونگذاري فلسطين نيز در اين باره تصريح كرد : ما آزادي بيان، انديشه و تظاهرات را در چارچوب قانون، حق شهروندان مي‌دانيم و تاکید می کنیم که اقدامات تحريك آميز پذيرفتني نيست.
نيروهاي امنيتي تشکیلات خودگردان چند روز پیش به خبرنگاران فلسطيني در رام الله حمله کردند.

این خبرنگاران در حال پوشش خبری تظاهرات مردمی علیه سفر شائول موفاز معاون نخست وزیر رژیم صهیونیستی به رام الله بودند.
برچسب ها: تظاهرات ، فلسطین ، خبرنگار
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.