این پژوهش که توسط محققان دانشگاه هاروارد صورت گرفته تأکید میکند، جایگزین کردن مصرف گوشت قرمز با مقدار کمی از آجیل طی ۸ سال خطر مرگ زودرس را دست کم ۱۹ درصد کاهش میدهد.
به همین ترتیب جایگزین کردن مصرف گوشت با سبزیجات این ریسک را ۱۰ درصد، با تخم مرغ ۸ درصد و با حبوبات ۶ درصد کاهش میدهد.
تیم تحقیقاتی دانشگاه هاروارد در بررسیهای خود دریافتند، کاهش مصرف گوشت و افزایش مصرف ماهی، آجیل، سبزیجات و حبوبات به میزان قابل توجهی به عمر سالم و بدون بیماری افراد میافزاید؛ این در حالیست که مصرف گوشتهای فرآوری شده مانند همبرگر و استیک تبعات بیشتری به دنبال دارد.
نتایج این مطالعه که در مجله پزشکی انگلیس منتشر شده عادات غذایی بیش از ۸۱ هزار نفر را تحت بررسی قرار داده و نشان داده است، یک تعییر کوچک در برنامه غذایی تا چه حد میتواند بر سلامتی افراد تأثیر بگذارد.
منبع: فارس
انتهای پیام/