سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در مورد اضافه کردن کنجد و سبزیجات در نانوایی‌ها نکاتی را بیان‌ کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان - احمد اسماعیل زاده، مدیر دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفت‌وگو با شبکه سلامت در مورد سلامت نان و پخت آن در نانوایی ها توضیحاتی را ارائه کرد.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
KH
۲۳:۵۸ ۲۴ فروردين ۱۴۰۴
با توجه به توضیحات مسئول محترم دفتر تغذیه،بنظر میرسد اگر استفاده از این مواد اضافه در نانواییها ممنوع شود بهتر باشد.نانواییها بعضا سرخود میزان پخت نان ساده را عمدا بتٱخیر می اندازند و این مشتریان را معطل میکنند و بعضا با برخورد مناسبی با آنها تعامل نمی کنند. متشکرم
ناشناس
۱۴:۱۴ ۲۴ فروردين ۱۴۰۴
ما كه ساليان ساله نون تست ساده كلاسيك ميخوريم و هم هضمش راحته هم مشكلى برامون ايجاد نكرده ديگه دور رفتن سر صف نون واقعا تموم شده و يجورايى مال دوران حجر هست
ناشناس
۰۱:۳۴ ۲۳ فروردين ۱۴۰۴
دو مثقال مواد میزنند به چانه خمیر نان شو دوبرابر می‌فروشند
ناشناس
۱۸:۰۶ ۲۲ فروردين ۱۴۰۴
نا شکریم خوب نیست