سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آغاز پیش‌ ثبت‌ نام حج تمتع از فردا در مازندران

پیش‌ ثبت‌ نام حج تمتع ۱۴۰۴ در مازندران از فردا یکشنبه ۲۰ مهر آغاز می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان - اسماعیلی مدیر حج و زیارت مازندران از آغاز پیش‌ثبت‌نام متقاضیان اعزام به حج تمتع سال ۱۴۰۴ از فردا یکشنبه ۲۰ مهر خبر داد و گفت: این ثبت‌نام بر اساس اولویت‌بندی اعلام شده و به صورت غیرحضوری از طریق سامانه my.haj.ir انجام می‌شود.

او افزود: دراین دوره تمامی دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری حج تمتع تا تاریخ ۱۳۸۶/۰۶/۳۱، از ساعت ۱۰ صبح یکشنبه ۲۰ مهر، دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری تا تاریخ ۱۳۸۶/۰۸/۳۰، از ساعت ۱۰ صبح چهارشنبه ۲۳ مهر و دارندگان قبوض ودیعه‌گذاری تا تاریخ ۱۳۸۶/۰۹/۳۰، از ساعت ۱۰ صبح شنبه ۲۶ مهر برای پیش ثبت نام مراجعه کنند.

مدیر حج و زیارت مازندران: گفت: این پیش ثبت نام تا تکمیل ظرفیت کاروان‌ها ادامه داشته و در صورت عدم تکمیل ظرفیت، از اولویت‌های بعدی دعوت می‌شود.

او افزود: پیش ثبت نام از افراد دارای اولویت تشرف از فردا یکشنبه بیستم مهرماه با مراجعه واجدان شرایط به سامانه my.haj.ir و به صورت غیر حضوری قابل انجام است.

اسماعیلی گفت: متقاضیان باید با مراجعه به سامانه یاد شده نسبت به تکمیل و به روزرسانی اطلاعات خود اقدام کرده و یا به دفاتر و شرکت‌های زیارتی شهرستان مراجعه کنند.

او افزود: در این مرحله تمامی متقاضیان اعزام به حج تمتع سال آتی مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان (با احتساب مبلغ قبض ثبت نام اولیه و سود متعلقه به آن) باید از طریق درگاه اینترنتی سازمان حج و زیارت پرداخت شود. باقیمانده هزینه سفر هنگام ثبت‌نام قطعی محاسبه و دریافت خواهد شد.

مدیر حج و زیارت مازندران گفت: عملیات اعزام کاروان‌های حج تمتع از دهه اول اردیبهشت ماه ۱۴۰۵ آغاز و تا پایان خرداد ماه ادامه خواهد داشت.

منبع:خبرگزاری صدا و سیمای مازندران

برچسب ها: حج و زیارت ، حج تمتع
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.