سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

زنگنه در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

اجرای ۳۵ درصدی برنامه هفتم در سال اول قابل قبول است

رئیس کمیته نظارت بر اجرای برنامه هفتم می‌گوید به‌دلیل شرایطی که در سال اول اجرای برنامه هفتم وجود داشت اجرای ۳۵ درصدی برنامه هفتم قابل قبول است.

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - محسن زنگنه رئیس کمیته نظارت بر اجرای برنامه هفتم در گفت‌و‌گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران جوان درباره گزارش معاون نظارت مجلس مبنی براینکه ۶۰ درصد برنامه هفتم در سال اول اجرا نشده است، گفت: براساس بررسی‌ها، چند عامل از سوی دولت مطرح شده و چند مورد نیز در ارزیابی‌های مجلس مشاهده شده است.

نماینده مردم تربت حیدریه و مه‌ولات در مجلس اظهار کرد: دلایلی که دولت اعلام کرده نخست، کمبود منابع مالی است به این معنا که اجرای برخی احکام نیازمند اعتبارات خاصی بوده که در اختیار دولت قرار نداشته است. دوم، ناکافی بودن زمان برای اجرای برخی برنامه‌ها و مورد سوم، وجود نقد‌هایی از سوی دولت نسبت به برخی از «سنجه‌ها» یا شاخص‌های ارزیابی، که معتقد بوده باید اصلاح شوند.

این نماینده مجلس می‌گوید بررسی‌های مجلس نشان می‌دهد که یکی از دلایل اصلی دیگر، شناخت کافی همه ارکان دستگاه‌ها از برنامه وجود نداشته است. یکی از برکات جلسات نظارتی اخیر همین بود که موجب شد وزرا و معاونان آنها به‌صورت مستقیم با متن برنامه و احکام آن درگیر شوند.

عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس بیان کرد: نکته دوم اینکه در بسیاری از موارد، فارغ از آن دلایلی که دولت گفته، اگر اهتمام و پیگیری بیشتری از سوی وزارتخانه‌ها، وزرا و دستگاه‌های اجرایی صورت گیرد، بسیاری از احکام اصلاً نیازمند منابع مالی نیستند و قابل اجرا هستند بنابراین به نظر می‌رسد یکی از برکات جلسات نظارتی این است که دولت را حساس می‌کند که نسبت به اجرای برنامه هفتم در سال آینده توجه بیشتری داشته باشد.

زنگنه در پاسخ به سوالی مبنتی براینکه آیا اجرای بیش از سی درصدی برنامه هفتم در سال اول راضی‌کننده است؟، گفت: انتظاری که ما داریم این است که در پایان برنامه هفتم به تحقق ۸۰ الی ۹۰ درصدی برسیم و در سال اول هم این انتظار را داشتیم منتها به‌دلیل شرایطی که در سال اول وجود داشت ازجمله شکل‌گیری دولت و مجلس جدید، شرایط داخلی و خارجی کشور از جمله حمله رژیم اسرائیل و برخی ناترازی‌ها من فکر می‌کنم اجرای ۳۰ الی ۳۵ درصدی برنامه هفتم در سال اول قابل قبول است.

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳۳
در انتظار بررسی: ۰
بازنشسته تأمین اجتماعی
۱۴:۱۱ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
مشکل بنده در سازمان تأمین اجتماعی و... هیچ ارتباطی و ربطی به دلار، تحریم های آمریکا و اروپا که ندارد و تاکنون هم نداشته است پس 100 درصد فقط به خاطر ناتوانی، کوتاهی، سکوت و بی توجهی دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس بوده است.
از اسفند ماه سال 1402 تاکنون علیه سازمان تامین اجتماعی و... بیش از 999 هزار بار رسانه های شکایت و اعتراص کرده ام ولی اما متآسفانه هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست و تاکنون هم نبوده است چرا؟
ناشناس
۱۵:۰۳ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
شعبه تأمین اجتماعی سبزدشت بهارستان با کدام قانون، ماده، آئین نامه، بخشنامه، مجوز، حقوق و مزایا بنده در حکم بازنشستگی سالها 1399، 1400، 1401 و 1402 در اسفند ماه سال 1402 کم کرده است. اعتراض هم می کنم متأسفانه تاکنون هیچ کسی هم جوابگو و پاسخگو نیست چرا؟ درخواست رسیدگی دارم. کد ملی: 1531439901
ناشناس
۱۴:۱۱ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
اگر شکایت ها و اعتراض های مردم طبق قانون و عدالت در دادگاه های و هم در کشور رسیدگی شود 100 درصد همه مشکلات مردم، کارمندان، کارگران و بازنشسته ها حل وفصل می شود
مشکل مردم و کشور بی قانونی و بی عدالتی است و نه تحریم ها آمریکا و غرب
ناشناس
۱۳:۱۷ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
با این عیدی بهار نمیشه | ۲۰ میلیون تومان کفاف کدام خرج نوروز را می‌دهد؟
ناشناس
۱۳:۱۷ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
مبلغ عیدی سال ۱۴۰۵ کارگران چقدر خواهد بود؟
جزئیات عیدی کارگران و کارمندان در سال ۱۴۰۵
مهدی
۱۱:۳۴ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
مملکت ما را مشتی علف هرز گرفتن کدام برنامه اگر 35%به اهدافش برسه موفقه شما یا عدد نمفهمی یا معنی برنامه را نمی‌فهمی مردم نجیبی که صبر میکنند تحملشون اندازه داره ولی حماقت آقایون مثل این که تمامی نداره
وام ۱۰۰ میلیونی بانک رفاه ویژه بازنشستگان در آبان | وام مخصوص بازنشستگان و مستمری بگیران بدون سود و ضامن/ و باز هم ۱۰۰ درصد فقط دروغ است
۱۱:۳۴ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
وام ۱۰۰ میلیونی بانک رفاه ویژه بازنشستگان در آبان | وام مخصوص بازنشستگان و مستمری بگیران بدون سود و ضامن/ و باز هم ۱۰۰ درصد فقط دروغ است
قیمت شیر روز به روز گران‌تر می‌شود
۱۱:۳۳ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
قیمت شیر روز به روز گران‌تر می‌شود
چرا قیمت شیر دائم در حال افزایش است؟ مردم ناچارند روزانه شیر تهیه کنند درحالی که قیمت آن به‌طور مداوم بالا می‌رود. این وضع فشار زیادی بر خانواده‌ها وارد کرده است. لطفاً مسئولان مربوطه به فکر معیشت مردم باشند و در قیمت‌گذاری‌ها انصاف را رعایت کنند.
بازنشستگان زیر فشار گرانی‌ها هستند
۱۱:۳۳ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
بازنشستگان زیر فشار گرانی‌ها هستند
با حقوق بازنشستگی چطور می‌توان وضع مناسب برای خود و فرزندان تأمین کرد؟ قیمت لبنیات، گوشت، مرغ و حبوب هر روز افزایش پیدا می‌کند و دیگر سفره ما کوچکتر از همیشه شده است. خدا را شکر که هنوز یک سرپناه کوچک داریم، اما با این درآمد ناچیز چطور باید از پس هزینه‌های شارژ ساختمان و مخارج بازسازی برآییم؟ از مسئولان محترم انتظار داریم صدای بازنشستگان را بشنوند و برای بهبود وضع معیشت ما چاره‌ای بیندیشند.
بازنشسته تأمین اجتماعی
۱۱:۳۲ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
جناب آقای علی آذری عضو کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی
جناب آقای مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور
سازمان تامین اجتماعی شعبه سبزدشت بهارستان جاده تهران ساوه هر سال به بهانه های مختلف از حقوق بنده مبالغ را کم می کند چرا؟
اعتراض هم می کنم ولی متأسفانه توجه نمی کند.
فیش مستمری مهر ماه 1401 متناسب ‌سازي 75% اعاده نسبت به زمان برقراري 152,717,508ریال از حقوق بنده کسر کردن چرا؟ شماره مستمری: 1001321591
علت سکوت مدیرعامل سازمان تامین از مهر ماه سال 1401 تاکنون چیست؟
بازنشسته تأمین اجتماعی
۱۱:۵۱ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
بسمه تعالی
جناب آقای احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی
جناب آقای مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی
با سلام
در این مدت 19 ماه و 19 روز است که در مورد کم کردن حقوق و سایر مزایا بنده به صورت غیر قانونی توسط سازمان تامین اجتماعی هزاران بار در رسانه ها اعتراض کرده ام ولی اما متأسفانه تاکنون هیچ کسی هم پیگیری، بررسی و رسیدگی نکرده است چرا؟
و کسی هم متأسفانه تاکنون پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟
سازمان تأمین اجتماعی از اسفند ماه سال 1402 تاکنون مبلغ 143،108،203 ریال به صورت غیرقانونی از حقوق بنده کسر کرده است و همچنان نیز ادامه می دهد چرا؟ دزدی به طور علنی و آشکار از حقوق و مزایا بنده توسط شعبه مربوطه تامین اجتماعی و هم سازمان تامین اجتماعی و در سایه سکوت دولت، مسئولان، نمایندگان مجلس و... شرم آور و تاسف بار است.
درخواست رسیدگی دارم
کدملی: 1531439901

با سلام احتراما به آگاهی می رساند با توجه به بررسی مجدد نظریه اعلامی طی نامه شماره 8520/02/1403/7190 مورخ 1403/04/16 به شماره شناسه 109223533 مبالغ دریافتی و کسورات نامبرده وفق حکم تغییرات بازنشستگی ، مبالغ متناسب سازی و در نتیجه مبالغ مستمری پرداختی صحیح نبوده که پس از اصلاح مبالغ و محاسبه مجدد مبالغ دریافتی، مشارالیه مبلغ 143.108.203ريال به سازمان بدهکار می باشد که در حال حاضر ماهیانه از مستمری وی کسر گردید.

بنام خدا

وزیر محترم تعاون، کار و رفاه اجتماعی

جناب آقای مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی

نمایندگان محترم مجلس

با سلام و احترام،

این در حالی است که بنده در اسفند ماه سال 1395 بازنشسته شده ام و تاکنون هم هیچ گونه بدهی به سازمان تامین اجتماعی نداشتم و ندارم.

حکم اصلی افزایش مستمری بازنشستگی سال 1399 مبلغ 73،243،550 ریال و حکم جدید مبلغ 63،163،136 ریال می باشد.
حکم اصلی افزایش مستمری بازنشستگی سال 1400 مبلغ 118،816،288 ریال و حکم جدید مبلغ 114،556،027 ریال می باشد
حکم اصلی افزایش مستمری بازنشستگی سال1401 مبلغ167،064،167 ریال و حکم جدید مبلغ 161،185،006 ریال می باشد.
حکم اصلی افزایش مستمری بازنشستگی سال1402 مبلغ 212،773،761 ریال و حکم جدید مبلغ 210،407،977 ریال می باشد
سازمان تامین اجتماعی در اسفند ماه سال 1402 به صورت غیر قانونی حقوق مستمری بازنشستگی بنده را در حکم سالانه سال ها 1399، 1400، 1401 و 1402 کم کرده است چرا؟
سازمان تامین اجتماعی که متأسفانه هر سال به بهانه های مختلف حقوق و مزایا بنده را کم می کند چرا؟
در حالی است که هیچ قانون جدیدی برای قطع مستمری این افراد تصویب نشده و چنین اقدامی خودسرانه انجام گرفته است. از مسئولان تأمین اجتماعی تقاضا می‌شود هرچه سریعتر به این موضوع رسیدگی کنند.
مبلغ مستمري 14,310,821 از اسفند ماه سال 1402 الی آذر ماه سال 1403 هر ماه به صورت غیر قانونی کم کردن چرا؟

شماره مستمری: 1001321591
بازنشسته تأمین اجتماعی
۱۲:۰۶ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
بسمه تعالی
جناب آقای احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی
جناب آقای مصطفی سالاری مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی
با سلام
در این مدت 19 ماه و 21 روز است که در مورد کم کردن حقوق و سایر مزایا بنده به صورت غیر قانونی توسط سازمان تامین اجتماعی هزاران بار در رسانه ها اعتراض کرده ام ولی اما متأسفانه تاکنون هیچ کسی هم پیگیری، بررسی و رسیدگی نکرده است چرا؟
و کسی هم متأسفانه تاکنون پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟
سازمان تأمین اجتماعی از اسفند ماه سال 1402 تا آذر ماه سال 1403 مبلغ 143،108،203 ریال به صورت غیرقانونی از حقوق بنده کسر کرده است و همچنان نیز ادامه می دهد چرا؟ دزدی به طور علنی و آشکار از حقوق و مزایا بنده توسط شعبه مربوطه تامین اجتماعی و هم سازمان تامین اجتماعی و در سایه سکوت دولت، مسئولان، نمایندگان مجلس و... شرم آور و تاسف بار است.
درخواست رسیدگی دارم
کدملی: 1531439901
ناشناس
۱۱:۲۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
کارمندان رسمی و یا کارگران رسمی هر ماه 176 ساخت کار می کنند و یا 240 ساعت کار می کنند هیچ تفاوت برای حقوق و مزایا ندارد حقوق و مزایا آنها یکسان بوده است چون به خاطر که در کشور قانون و عدالت وجود ندارد و در اداره کار و دیوان عدالت اداری هم شکایت و اعتراض می کنیم به بهانه های مختلف شکایت و اعتراض را رد می کنند.
و متأسفانه دولتمردان، مسئولان و نمایندگان مجلس و... هم هیچ کاری و اقدامی نمی کنند و فقط سکوت اختیار کرده اند.
کارکنان که وابسته به دولت هستند که هر ماه 176 ساعت کار می کنند و حقوق و مزایا هم به طور کامل دریافت می کنند.
ولی اما متأسفانه کارکنان که وابسته به بخش خصوصی و یا وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی هستند که هر ماه 240 ساعت کار می کنند و حقوق و مزایا 176 ساعت دریافت می کنند.
ناشناس
۱۱:۲۳ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
مرحله جدید «کالابرگ» به کدام دهک ها پرداخت می شود؟
در دولت آقای رئیسی نیز توافقی درخصوص کالابرگ صورت گرفته بود تا کالاها به نرخ شهریور ۱۴۰۰ در اختیار مردم قرار گیرد که به هر دلیلی این کار انجام نشد؛ اکنون با هماهنگی و انسجام خوبی میان دولت و مجلس، این تفاهم حاصل شده که کالاها از طریق کالابرگ با قیمت ثابت عرضه شود تا ثبات ایجاد شود.
ناشناس
۱۱:۱۶ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ 12 November 2025

امروز چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ هست که متأسفانه هنوز هم تکلیف پرداخت تفاوت افزایش معوقات بن خوار بار و سایر رفاهیات بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون مشخص و روشن نیست چرا؟ به خاطر ناتوانی، دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس! در مجلس شورای اسلامی بیش از ۳۰۰ الی ۴۰۰ نفر نماینده درخانه ملت حضور دارند ولی اما متأسفانه ۱ و ۲ نفر هم از حق و حقوق بازنشستگان شرکت مخابرات دفاع و حمایت نکردند و هنوز هم دفاع و حمایت نمی کنند سئوال اینجاست که پس این نمایندگان مجلس درخانه ملت چکار می کنند؟
بازنشسته شرکت مخابرات منطقه تهران می گوید
۱۱:۲۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
با سلام ساله ۹۵بازنشسته شدم دریع از یک تشویق ساده که برامون انجتم نشد هیچ حداقل میبایست حقوق پایان خدمت ما را بصورت گامل اجرا گنند چرا بعد از حدود ده سال سگه پایان خدمت مارامیدن
بازنشسته شرکت مخابرات منطقه تهران می گوید
ناشناس
۱۱:۲۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
پرداخت بن خوار بار و سایر رفاهیات مناسبتی های بازنشستگان مخابرات منطقه تهران چه شد؟
تأخیر در پرداخت مطالبات صدای بازنشستگان مخابرات منطقه تهران را درآورد.
چرا مخابرات اقدامی انجام نمی‌دهد؟
اینکه دولت به‌جای حمایت زیر پای بازنشستگان مخابرات را خالی می‌کند.
دولت هیچ نوع کمکی به بازنشستگان مخابرات نمی‌کند.
دولت هیچ کمکی به بازنشستگان مخابرات نمی‌کند بازنشستگان مخابرات در شرایط معیشتی خوبی قرار ندارند و تأمین هزینه‌های زندگی برای آن‌ها بسیار سخت شده است.
دولت تنها به پولداران و سرمایه‌داران کمک می‌کند. این موارد باعث می‌شود آسیب‌ها به قشر ضعیف و آسیب‌پذیر جامعه بیشتر شود.
ناشناس
۱۱:۲۹ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
متأسفانه عیدی بازنشستگان شرکت مخابرات ایران در سراسر کشور در سال ۱۴۰۳ با ۳۰ الی ۳۵ سال سابقه کار و پرداخت حق بیمه و مالیات مبلغ ۳ میلیون بوده است چرا؟ و این در حالی است که کارکنان رسمی شرکت مخابرات ایران در سراسر کشور از ۱۸ آبان ماه سال ۱۳۸۸ تاکنون هر سال ۲ ماه عیدی دریافت می کنند.
ناشناس
۱۱:۳۰ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
با عرض سلام. بازنشستگان ۱۳۹۵ هنوز سکه های بازنشستگیمان وجشن پایان خدمت را دریافت نکرده ایم. لطفا پیگیری نمایید. از بازنشستگان شرکت مخابرات استان تهران پس لطفا پیگیری فرمایید و این در حالی است کسانی که در سال ۱۳۹۶ بازنشسته شده اند و در سال ۱۳۹۷ دریافت کرده اند. و هم مدیران، مسئولان و سایر کارمندان شرکت مخابرات در شرکت مخابرات ایران، تهران و دیگر استان های سکه وجشن پایان خدمت خودشان را دریافت کرده اند.
ناشناس
۱۱:۳۲ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
بازنشستگان مخابرات منطقه تهران از فروردین ماه سال ۱۴۰۱ تاکنون به حق و حقوق‌شان نرسیدند پرداخت بن خوار بار و سایر رفاهیات مناسبتی های بازنشستگان مخابرات منطقه تهران چه شد؟ تأخیر در پرداخت مطالبات صدای بازنشستگان مخابرات منطقه تهران را درآورد. چرا مخابرات اقدامی انجام نمی‌دهد؟ امروز چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ هست که متأسفانه هنوز فیش حقوقی مرداد، شهریور و مهرماه بازنشستگان مخابرات منطقه تهران صادر نشده است شرم آور و تاسف بار است.
بازنشسته شرکت مخابرات منطقه تهران می گوید
۱۱:۴۱ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
بسم الله الرحمن الرحیم

جناب آقای محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی

جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران

جناب آقای دکتر محمودزاده، رییس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران

جناب آقای مهندس ملک جعفریان مدیر مخابرات استان تهران

سلام علیکم

در این مدت ۲۴ ماه در ۱۵ بهمن ۱۴۰۳ برای بنده فقط مبلغ ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان کمک هزینه خوار بار واریز کردن. شرم آور و تاسف بار است که فیش کمک هزینه خواربار بنده از آبان ماه سال ۱۴۰۲ تاکنون صفر! و متأسفانه هیچ کسی هم پاسخگو و جوابگو نیست چرا؟ بازنشسته مخابرات منطقه تهران
ناشناس
۱۱:۴۲ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
جناب آقای مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری اسلامی ایران
جناب آقای مهندس جعفرپورمدیرعامل شرکت مخابرات ایران
جناب آقای مهندس ملک جعفریان مدیر مخابرات استان تهران
امروز چهارشنبه 21 آبان 1404 هست که متأسفانه هنوز فیش حقوقی مرداد، شهریور و مهرماه بازنشستگان مخابرات منطقه تهران صادر نشده است شرم آور و تاسف بار است.
ناشناس
۱۱:۴۲ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
مدیران شرکت مخابرات ایران از سال 1400 تاکنون ثابت کردند که بویی از انسانیت نبرده اند
مدیران مخابرات منطقه تهران از سال 1400 تاکنون ثابت کردند که بویی از انسانیت نبرده اند
دولتمرده ان، مسئولان و نمایندگان مجلس، قوه قضائیه و سازمان بازرسی کل کشور هم شریک جرم خیانت ها مدایران و مسئولین شرکت مخابرات ابران و هم مخابرات تهران هستند.
شرکت مخابرات ایران به اسم بیمه تکمیلی و در سایه سکوت دولت، مسئولان و نمایندگان مجلس، قوه قضائیه و سازمان بازرسی کل کشور پول خوار بار و سایر رفاهیات مناسبتی های بازنشستگان مخابرات را دزدی می کند
سلام.لطفا اطلاعات خود تان را بروز فرمایید بنده اسفند ۹۶ بازنشست شده ام حدود نیمه سال ۹۷ سکه رو هم دادند.در اذربایجان شرقی بازنشسته مالی می گوید
۱۳:۰۹ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
۲۳:۰۶۱۲ مهر ۱۴۰۴
بنده در اسفند ماه سال95 بازنشسته شده ام ولی اما متاسفانه هنوز هم هیچ خبری از سکه پایان خدمت 33 سال و 5 ماه نیست چرا؟
و این در حالی است که بازنشستگان مخابرات منطقه تهران و... در سال 1394 و هم 1396 دریافت کردند.
بازنشسته مخابرات منطقه تهران

بازنشسته مخابرات منطقه تهران می گوید
بنده در اسفنده ماه سال95 بازنشسته شده ام ولی متاسفانه هنوز هم هیچ خبری از سکه پایان خدمت 32 سال و 7 ماه نیست چرا؟
بازنشسته مخابرات منطقه تهران

سلام از سال۹۴ هیچ استانی پرداخت نکرده
رساگو می گوید

سلام.لطفا اطلاعات خود تان را بروز فرمایید بنده اسفند ۹۶ بازنشست شده ام حدود نیمه سال ۹۷ سکه رو هم دادند.در اذربایجان شرقی
بازنشسته مالی می گوید
و این در حالی است که همه بازنشستگان مخابرات منطقه تهران در سال 1394 سکه پایان خدمت خودشان را دریافت کرده اند
۱۳:۲۰ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
و این در حالی است که همه بازنشستگان مخابرات منطقه تهران در سال 1394 سکه پایان خدمت خودشان را دریافت کرده اند
اعتراض
۱۳:۲۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
و این در حالی است که همه بازنشستگان مخابرات منطقه تهران در سال ۱۳۹۴ بازنشسته شده اند سکه پایان خدمت خودشان را دریافت کرده اند. ولی اما متأسفانه کسانی که در در سال ۱۳۹۵ بازنشسته شده اند که تاکنون سکه پایان خدمت خودشان را دریافت نکرده اند چرا؟ بازنشستگان ۱۳۹۵ هنوز سکه های بازنشستگیمان وجشن پایان خدمت را دریافت نکرده ایم. لطفا پیگیری نمایید.
چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۴۰۴ 12 November 2025
بیمه تکمیلی متأسفانه از سال 1401 تاکنون به نفع بازنشستگان شرکت مخابرات نبوده است
۱۳:۵۰ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
بیمه تکمیلی متأسفانه از سال 1401 تاکنون به نفع بازنشستگان شرکت مخابرات نبوده است
دولت پزشکیان از سال 1403 تاکنون ثابت کرده است و نشان داده است که متأسفانه هیچ برنامه‌ای برای حل مشکلات مردم و کشور ندارد.
۱۱:۱۲ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
دولت پزشکیان از سال 1403 تاکنون ثابت کرده است و نشان داده است که متأسفانه هیچ برنامه‌ای برای حل مشکلات مردم و کشور ندارد.
ناشناس
۰۷:۵۷ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
یکم دروغ نتیجه اش کف جامعه ببین
ناشناس
۰۷:۳۸ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
جناب زنگنه عزیز یادت هست که وقتی همتی وزیر اقتصاد بودند و دلار حدود ۸۰ هزار تومان بود ، جنابعالی گفتید با تغییر وزیر اقتصاد ، دلار را به ۶۰ هزار تومان خواهیم رسانید ولی با تغییر وزیر اقتصاد دلار را به ۱۱۰ هزار تومان رساندید !!!!!!!!!!!!!
ناشناس
۰۷:۲۷ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
ذرت 20 روز پیش 18 الان 35
ناشناس
۰۷:۲۶ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
بالاخره یه نماینده از دولت تعریف کرد
ناشناس
۰۷:۱۵ ۲۱ آبان ۱۴۰۴
دولت و مجلس حلالتان نمی کنیم با این اوضاع اسفناکی که برایمان درست کردید .
این اوضاع فقط و فقط یک دلیل دارد و آن خیانت و بی عرضگی مسئولان است