نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸۸
در انتظار بررسی: ۰
United States
ارزو
۱۵:۵۶ ۱۸ تير ۱۳۹۳
از توضیحات کامل و مفیدتان ممنونم
Iran, Islamic Republic of
علی
۱۸:۴۶ ۱۷ فروردين ۱۳۹۳
مطا لب مفیدی بود
Iran, Islamic Republic of
نازی
۲۰:۰۴ ۱۴ بهمن ۱۳۹۲
خیلی عالی بود ممنون
Iran, Islamic Republic of
شکوفه
۰۹:۲۴ ۰۷ بهمن ۱۳۹۲
باتشکر از مطالبي که ذکر کردين. کدو مصرف ميکنيم،خصوصا بصورت نان کدو که در گيلان پرطرفداره،ولي اطلاع چنداني از خواصش نداشتم.خوب ميشد در مورد قند موجود در کدو هم مينوشتيد .
Iran, Islamic Republic of
نسرین
۱۹:۱۹ ۰۶ بهمن ۱۳۹۲
ممنون
ازشمابخاطراین مطالب.لطف بفرمایید نحوی تهیه ی سوخته پوست کدو رو کامل توضیح دهید.سپاسگزارم
Iran, Islamic Republic of
بهار
۱۲:۴۱ ۰۴ بهمن ۱۳۹۲
از مطالب مفیدتون سپاسگذارم ولی ای کاش در مورد حساسیت ها و موارد منع مصرف آن هم می نوشتید
Iran, Islamic Republic of
بهرام نژاد مهربانیان
۰۰:۱۵ ۰۲ بهمن ۱۳۹۲
ممنون از امروز سعی می کنم هفته ای 2 با کدو حلوایی بخورم
Ukraine
شاهرخ قاسمی
۰۱:۳۰ ۰۷ آبان ۱۳۹۳
با سلام
ببخشید مطلب من مربوط به این مورد نیست
من دنبال دوست هم خدمتیم میگردم که اسمش همین است بهرام نژاد مهربانیان
آیا ایشان در کردستان خدمت کردن؟
Iran, Islamic Republic of
yasna
۱۵:۴۹ ۲۵ دی ۱۳۹۲
خوب بود.خيلي ممنون
Iran, Islamic Republic of
ناشناس
۰۹:۰۹ ۱۷ دی ۱۳۹۲
مطالب شما بسیار جالب بود ا ما در مورد خواص کدو حلوایی واثر ان در بیماری دیابت صحبت نشد ممنون
Iran, Islamic Republic of
Alireza
۱۵:۴۷ ۰۲ دی ۱۳۹۲
از شما متشکرم
مطالب مفدی برداشت شد
موفق باشید
United States
مهري بهتا
۰۰:۵۵ ۰۴ آذر ۱۳۹۲
من سرما خوردم وسرما خوردگيم تبديل به برنشيد شده وتب دارم وچند وعده از غذاهايم فقط كدو حلوائ خوردم وخيلي مؤثر بود براي سرفه هايم وتبم خلاصه اين كه تصميم گرفته ام كه هر روز اين داروي غير شيميائرا سر سفره مان باشد از زحمات شما عزيزانيكه زحمت ميكشيد ونتائجه زحمات خود را در اختييارعموم قرار ميدهيد بسيار سپاسگزارم ودست هاي شما را مي بوسم وخوشحالم ميشوم كه با معرفي بيشتر. سيزيجات وگياهان بيشتر مرا از دست اين دار هاي شيمييائ نجات بدهيد پايدار وسلامت باشيد
Netherlands
ناشناس
۱۲:۴۷ ۱۲ آبان ۱۳۹۷
مرسی استفاده کردم عالی بود