باتشکر از مطالبي که ذکر کردين. کدو مصرف ميکنيم،خصوصا بصورت نان کدو که در گيلان پرطرفداره،ولي اطلاع چنداني از خواصش نداشتم.خوب ميشد در مورد قند موجود در کدو هم مينوشتيد .
من سرما خوردم وسرما خوردگيم تبديل به برنشيد شده وتب دارم وچند وعده از غذاهايم فقط كدو حلوائ خوردم وخيلي مؤثر بود براي سرفه هايم وتبم خلاصه اين كه تصميم گرفته ام كه هر روز اين داروي غير شيميائرا سر سفره مان باشد از زحمات شما عزيزانيكه زحمت ميكشيد ونتائجه زحمات خود را در اختييارعموم قرار ميدهيد بسيار سپاسگزارم ودست هاي شما را مي بوسم وخوشحالم ميشوم كه با معرفي بيشتر. سيزيجات وگياهان بيشتر مرا از دست اين دار هاي شيمييائ نجات بدهيد پايدار وسلامت باشيد
ازشمابخاطراین مطالب.لطف بفرمایید نحوی تهیه ی سوخته پوست کدو رو کامل توضیح دهید.سپاسگزارم
ببخشید مطلب من مربوط به این مورد نیست
من دنبال دوست هم خدمتیم میگردم که اسمش همین است بهرام نژاد مهربانیان
آیا ایشان در کردستان خدمت کردن؟
مطالب مفدی برداشت شد
موفق باشید