نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۶
در انتظار بررسی: ۱۴
Iran (Islamic Republic of)
امیر علی
۱۰:۳۱ ۲۳ آبان ۱۳۹۹
خوب بود ولی ای کاش ویژگی های نمک خوراکی را هم می گفت ؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۳ ۱۲ آبان ۱۳۹۹
خوب بود
Iran (Islamic Republic of)
آیدین
۲۱:۱۲ ۰۴ آبان ۱۳۹۹
اینجا باید NACL رو اینجوری می نوشتین NaCl راس نمی گم
Iran (Islamic Republic of)
مهدیه
۱۴:۱۱ ۲۱ مهر ۱۳۹۹
عالی‌بود
Iran (Islamic Republic of)
هدا
۱۳:۵۳ ۱۹ مهر ۱۳۹۹
عالی بود اگه یکم مطلب اون بیشتر بود خیلی خیلی خوب میشود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۰۰ ۱۸ مهر ۱۳۹۹
بد نبود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۵ ۱۵ مهر ۱۳۹۹
عالی بود به من اتلاعاتی زیاد داد
Iran (Islamic Republic of)
شیوا sh
۱۱:۳۶ ۱۴ مهر ۱۳۹۹
خوب بود بد نبود
Iran (Islamic Republic of)
خفن
۱۱:۳۴ ۱۴ مهر ۱۳۹۹
خوب بود بد نبود
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۲:۱۳ ۰۵ مهر ۱۳۹۹
خوبه
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۲:۱۲ ۰۵ مهر ۱۳۹۹
خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۸ ۰۳ دی ۱۳۹۸
خیلی عالی بود من خیلی خوشم اومد کاش مطالب بیشتریبود
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۶:۰۲ ۰۲ آبان ۱۳۹۸
بد نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۳۶ ۰۲ آبان ۱۳۹۸
عالیییییییی بود
Iran (Islamic Republic of)
حدیثه خلیق ارانی
۱۵:۴۰ ۲۶ مهر ۱۳۹۸
ممنون خیلی خوب بود
۱۲۳۴