سلام به هیچ عنوان قسمت سبز سیب زمینی رو نخورید اون قسمت باید با چاقو جدا بشه وحتی دو سانت پایینتر از سبز بودن هم باید جدا بشه بهتر است قبل از خرید سیب زمینی اصلا سیب زمینی سبز نخرید که بخواید تا وسط های سیب زمینی جدا کنید و دور بریزید اینطوری از نظر اقتصادی هم براتون ضرر میشه ، سیب زمینی زرد به دلیل بیرون موندن سیب زمینی از خاک و در برابر نور خورشید قرار گرفتن سبز شده و سم درآن تولید شده پس به هیچ عنوان نخورید . درضمن سیب زمینی سبز با حرارت هم سم آن از بین نمیره و همچنان باعث مسمومیت و سرطان میشود.
سلام
من سیب زمینی که سبز بود رو آب پز کردم
بوعد از آب پز کردن رنگ سبز محو شد با خیال راحت مصرف کردم اما با این حال، حالم دگرگون شد
اگر کسی قسمت سبز رو خورد چیکار باید بکنه که حالش بد نشه ؟
ضمن سلام وتشکر از مطلب خوبتون
سوالی دارم گاهی اوقات سیب زمینی خرید میکنیم وهنگام خرید هیچ گونه رنگ سبز و یا اشکالی در ظاهر نداره ولی بعد از چندروز قسمتهایی از پوستش به رنگ سبز تغییر رنگ میده خواستم علتش رو بدونم.واگه راهکاری برای جلوگیری از این قضیه هست راهنمایی کنید.ممنون
با سلام مطالب بسیار ارزشمند بود و استفاده از سیب زمینی سبز باعث علایم ذکر شده می گردد که برایم اتفاق افتاد و اینکه بسیار کم بود ولی اثر گذاشت از نویسندگان این مقاله سپاسگذارم
من سیب زمینی که سبز بود رو آب پز کردم
بوعد از آب پز کردن رنگ سبز محو شد با خیال راحت مصرف کردم اما با این حال، حالم دگرگون شد
اگر کسی قسمت سبز رو خورد چیکار باید بکنه که حالش بد نشه ؟
سوالی دارم گاهی اوقات سیب زمینی خرید میکنیم وهنگام خرید هیچ گونه رنگ سبز و یا اشکالی در ظاهر نداره ولی بعد از چندروز قسمتهایی از پوستش به رنگ سبز تغییر رنگ میده خواستم علتش رو بدونم.واگه راهکاری برای جلوگیری از این قضیه هست راهنمایی کنید.ممنون