آقای سایپایی پاچه خوار- مهندس پوستین دوز دیگر کسی از اقوام و فامیلش نمانده بود که نیاورده باشد همه هم با کمترین مدرک تحصیلی و سرمایه ای نبود که فنا نکرده باشد...تمام شرکتهای گروه به گا ر خدا را شکر که رفت.
کجاییید ببینید که به بچه های سایپا کاشان حتی افطار هم نمیدن.از عید تا حالا شام و ناهار هم تعطیل.حقوق و مزایا و اضافه کاری هم شدیدا افت کرده .حالا کجای این پیشرفته؟
تو شركتي كه فاميلش ميانو كسي نمي تونه كاري كنه ، فرداش هم رسمي ميشن خوب چه توقعى براى افرادى امثال من هست كه با وجود ١0 سال سابقه كار هنوز كه هنوزه رسمي نشدم . به هر كس هم حرف ميزني و امار ميگيرى ميگن دستور مديريته
ضمن خسته نباشید به مهندس پوستین دوز و خیر مقدم به مهندس مدنی . من هم عقیده دارم عملکرد مهندس پوستین دوز خوب بود منتهی اولا به دوره بدی از شرایط اقتصادی برخورد کرد و ضمنا کلا اینرسی بالایی در سایپا وجود دارد که مانع از تحقق اهداف مدیران ارشد می شود یادمان نرفته سایپا کاشان و کرمان و شمال را که آینده سایپا می باشند.
به نظر من اوردن دوستان اگه واقعا قوی و با کیفیت باشن مشکلی نداره ولی عملکرد ایشان مثله حرف زدنشون نبود نمونش مگا موتور در زمان ایشان از یک شرکت پویا و سود ده تبدیل به یک ویرانه شده می تونین از پرسنلش بپرسین ربط به بحران تحریم و.... نداره
دوستان به نظر شما زشت نيست وقتي 300 نفر از پرسنل تعميرگاه مركزي رو كه بايد به مشتريان خدمات بدن رو به بهانه تعديل نيرو اخراج كنند و بعداً يه عالمه پوستين دوز و اميري استخدام كنند؟
خدایش این مردیکه هرچی چالوسی و کلاردشتی و مرزآبادی و ... رو زور چپون کرده توی شرکت های خودروسازی