نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
Hasty joon
۰۷:۲۶ ۰۲ تير ۱۳۹۹
شرایط مستقیم وغیرمستقیم یعنی چی؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۵۹ ۱۰ بهمن ۱۳۹۸
عالیه
Iran (Islamic Republic of)
ف
۲۲:۳۰ ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸
پاستوریزه نیاز ب جوشیدن ندارن درسته!
Iran (Islamic Republic of)
حسام
۲۳:۳۹ ۲۱ مهر ۱۳۹۷
سلام
شیر شتر را هم میتوان هموژنیزه یا فاراد و یا اینکه پاستوریزه کرد.
اساسآ شیر شتر را چگونه باید مصرف کرد .
طریقه نگهداری خاص تری دارد.
میگن اگه بجوشونیمش دوغ میشه.
اگه بیرون و در زیر نور افتاب باشه هم دوغ میشه.
روشی وجود دارد که در خانه بتوانیم زمان بیشتری انرا نگاه داریم.
با تشکر از شما
Iran (Islamic Republic of)
پهلوان
۱۲:۵۶ ۰۷ شهريور ۱۳۹۷
اگه اطلاعات کامل و جامع بود و اینکه تفاوت ها را کاملا بیان می کردند و فرایند بهتر را پیشنهاد میدادند خیلی بهتر بود
Iran (Islamic Republic of)
اکبر
۱۳:۴۵ ۲۱ خرداد ۱۳۹۷
تیترش جذاب تر بود
Iran (Islamic Republic of)
باقری
۱۲:۰۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۷
آیا شیر هموژنیزه را باید بجوشانیم؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۷
شیر باید پاستوریزه باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۷
شیر فاراد چیه؟ من این مورد را کمتر شنیدم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۷
فاراد شیریه که: در این روش شیرخام تحت شرایط مستقیم و غیر مستقیم قرار می گیرد و بعد شیر را خنک می کند و اگر فرآیند حرارت دهی به شیر انجام نشده باشد این شیر ماندگاری طولانی دارد ولی پس از باز کردن درب آن باید آن را به زودی مصرف کرد.
Iran (Islamic Republic of)
باقری
۱۲:۰۷ ۲۷ فروردين ۱۳۹۷
آیا شیر هموژنیزه را باید بجوشانیم؟
Iran (Islamic Republic of)
FATI
۲۰:۰۶ ۱۵ اسفند ۱۳۹۶
عالییيیییییییی بود
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۷:۴۸ ۲۳ آبان ۱۳۹۶
بدک هم نیس
Iran (Islamic Republic of)
فاطمه
۱۷:۴۸ ۲۳ آبان ۱۳۹۶
بدک هم نیس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۳۲ ۲۳ آبان ۱۳۹۶
خوب بود ممنون
۱۲