سلام
شیر شتر را هم میتوان هموژنیزه یا فاراد و یا اینکه پاستوریزه کرد.
اساسآ شیر شتر را چگونه باید مصرف کرد .
طریقه نگهداری خاص تری دارد.
میگن اگه بجوشونیمش دوغ میشه.
اگه بیرون و در زیر نور افتاب باشه هم دوغ میشه.
روشی وجود دارد که در خانه بتوانیم زمان بیشتری انرا نگاه داریم.
با تشکر از شما
فاراد شیریه که: در این روش شیرخام تحت شرایط مستقیم و غیر مستقیم قرار می گیرد و بعد شیر را خنک می کند و اگر فرآیند حرارت دهی به شیر انجام نشده باشد این شیر ماندگاری طولانی دارد ولی پس از باز کردن درب آن باید آن را به زودی مصرف کرد.
شیر شتر را هم میتوان هموژنیزه یا فاراد و یا اینکه پاستوریزه کرد.
اساسآ شیر شتر را چگونه باید مصرف کرد .
طریقه نگهداری خاص تری دارد.
میگن اگه بجوشونیمش دوغ میشه.
اگه بیرون و در زیر نور افتاب باشه هم دوغ میشه.
روشی وجود دارد که در خانه بتوانیم زمان بیشتری انرا نگاه داریم.
با تشکر از شما