کاش بجای اینهمه توضیحات ،میرفتید سر اصل مطلب و میگفتید کدام مورد مناسبتره..و وقت کاربران گرفته نمیشد.در کل همه مضراتی رو دارا هستند.
کم عوارض ترین رو اشاره میکردید.توضیحات کسل کننده بود.
بنظرم از قدیم الایام،ظروف مسی بودند و همه هم سالم و سلامت بودند.یادمه حتی مادربزرگم.ملاقه و کفگیر و همه ملزمات اشپزیشون با مس بود.و ایشون هنوزم استفاده دارند و در قید حیاتن.
سلام ظروف سیلارگان که فرمودید همون ظروف سرامیک توی بازار است که یک لایه ای ازسرامیک دارند یا اینکه ظروف سیلارگان تمام سرامیک است واینکه اصل بودنشان را چطور تشخیص بدهیم ممنونم
خیلی ممنون ازتوضیحتون.ایا هفته ای یکبار استفاده از هر نوع قابلمه میتواند درست باشد.منظورم این است که به تنهایی از یک نوع استفاده نکنیم به دلیل معلوم نبودن استاندارد قابلمه ها؟!؟!؟!
خیلی ممنون ازتوضیحتون.ایا هفته ای یکبار استفاده از هر نوع قابلمه میتواند درست باشد.منظورم این است که به تنهایی از یک نوع استفاده نکنیم به دلیل معلوم نبودن استاندارد قابلمه ها؟!؟!؟!
کم عوارض ترین رو اشاره میکردید.توضیحات کسل کننده بود.
بنظرم از قدیم الایام،ظروف مسی بودند و همه هم سالم و سلامت بودند.یادمه حتی مادربزرگم.ملاقه و کفگیر و همه ملزمات اشپزیشون با مس بود.و ایشون هنوزم استفاده دارند و در قید حیاتن.
ممنون از اطلاعات مفیدتون
چرا درباره ظروف چدنی چیزی ننوشتید ؟