خانم چرخنده . پروین اعتصامی همیشه در تاریخ ایران میماند . آزادگی زن و مرد نمیشناسد . چه بسا زنهایی که از خیلی از مردها مردتر هستند . بوسه به دستان دشمن ایران و ایرانی آرزوی خیلی از این حقیران وطن فروشه .
خورشید عالم تاب در روز و ماه در دل شب خود نمائی می کند چه سگان عوعو کنند و چه نه. الهام خانوم ؛ من خیلی اهل سینما نیستم و هیچ آشنائی با شما ندارم . ولی از خواندن این خبر به شما احسنت گفتم دعا می کنم همواره در صراط ولایت باشید . انشاء الله
ضمن سلام ودرود فراوان به همه ملت بزرگوار وولایتمدارکشور . این هنرپیشه از قبل عزیزترشده برامردم . اون نامردا که دارن سنگ بیگانه روبه سینه میزنندبایدبدانندکه نامردی هم حدی داره واقعا"باعث تاسفه براشون . درگیرشدن با یک هنرپیشه اون هم خانم . خیلی خیلی خودشون روخراب کردن .آخه کدام مرد و کدام انسان باشرف میاد این کار روبکنه.
ای کاش همه بازیگران و هنرمندان مثل خانم چرخنده بودن
چقدر بعضیا ساده لوح هستن که همه حرفای رسانه های بیگانه رو قبول میکنن
ان شاا.. خود علی نگهدارت باشه.
احسنت هنرمند عزیز و گرامی تویی که در قلب مردمت جای خواهی داشت نه دیگران. به قول امام خمینی (ره): هنر دمیدن روح تعهد است در انسانها.
شما همیشه جاوید و بیادماندنی خواهید بود چون بر حقید.مثل تمام شهدا و وفاداران به مولا علی( ع )و ولایت فقیه.
باعث اقتخار ملت ایرانی...
چقدر بعضیا ساده لوح هستن که همه حرفای رسانه های بیگانه رو قبول میکنن
ان شاا.. خود علی نگهدارت باشه.
شما همیشه جاوید و بیادماندنی خواهید بود چون بر حقید.مثل تمام شهدا و وفاداران به مولا علی( ع )و ولایت فقیه.