نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۸:۴۶ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳
ما که ندیدیم قیمت ها کاهش پیدا کنه تازه نا محدود ها رو هم جمع کردن
Iran (Islamic Republic of)
جهان بین
۱۸:۳۱ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳
مارا کشتین با این اینترنت پرمحدودناسرعت
برید اینترنت جهان روببینید بعد تصمیم بگیرید
United Kingdom of Great Britain and Northern Ireland
ناشناس
۱۸:۱۲ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳
کاری نداره که تعرفه رو که آوردی پایین،سرعتش رو هم کم کن.بهمین سادگی!
سرعت افتضاحه.تازه من نمیدونم واقعا قیمتها اومده پایین یا نه. ولی من 3 هفته پیش تمدید کردم قیمت اصلا کم نشده بود.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۰۵ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳
چرا در عمل شما مسئولین دولت یازدهم غیر انچه شما فرمودید دیده می شود.چند روز پیش برای تمدید نه تنها کمتر نشده نسبت به ماه قبل هم بیشتر شده چرا قولهای الکی به مردم می دهید ایا از این همه قول های پوچ خسته نشدید
Iran (Islamic Republic of)
zzzzz
۱۷:۴۸ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳
اي بابا تو رو خدا اينترنت چرا بايد گرون باشه حجمي و غير حجمي نداره شما رو به خدا همه رو ارزون كنيد
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۴۰ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳
به نام خدا
سلام
من امروز میخواستم اینترنت خود رو شارژ کنم ولی سرویسی که از اون استفاده میکردم توی موارد و سرویس های ارائه شده برای شارژ مجدد نبود !!!!!!!!!! ( از اینترنت یک ماهه 512 نامحدود ضریب 1 به 8 استفاده میکردم )
خواستم از سرویس 512 سه ماه با حجم 12 GB استفاده کنم که با توجه به میانگین استفاده 15 GB در هر ماه که استفاده میکنم هزینه این سرویس برای من حدودا 75 هزار تومان افزایش پیدا میکنه ( هزینه سرویس 512سه ماهه 12GB ، + ، هزینه 48 گیگ شارژ اضافه )=(50 هزار تومان + 100 هزار تومان حجم اضافه = 150 هزار ت) !!!!!! با احتساب 25 هزار تومن در هر ماه برای سرویس یک ماهه 512 نا محدود هزینه سه ماه 75 هزار تومن میشد!!!!! این یعنی 100% افزایش!!!!!!!!

روز های اول که ضریب 1 به 8 اعمال نمی شد و با سرعت بالا میشد صفحات رو باز و فایل دانلود کرد بعد از اون ضریب 1به8 اعمال شد و سرعت رو کم کردید توی این چند وقت هم که قطعی اینترنت زیاد شده الان هم قیمت رو افزایش دادید.

این شعار های وزیر ارتباطات در مورد کاهش هزینه اینترنت و افزایش و بهبود سرعت اینترنت همش کشک بود ؟!!!!!
والله اگر قرار بود بر اساس نرخ تورم اعلام شده دولت هم افزایش می دادند اینقدر قیمت افزایش پیدا نمی کرد که الان شده. حالا اینکه چرا اینقدر افزایش داشته دلیلش رو هم بفرمایید شاید به اصطلاح به مرگ گرفتید که به تب راضی بشیم!!!!

والله ما راضی نیستیم وزیر ارتباطات و مسئولین و همکاران مرتبط شما در مخابرات برای بهبود قیمت و سرعت اینترنت به زحمت بیافتند چون اینجا هر وقت قرار شد برای بهبود چیزی اونو انگولک کنند بهتر که نمیشه هیچ 100 برابر هم بدتر میشه.

***کاهش توی سایت ی نظر سنجی میگذاشتید که از نظر کاربرا مرحله و بلای بعدی برای نازل کردن بر سر اینترنت چی باشه بهتره؟**** که برای بدتر کردن این اینترنت لازم نباشه اینقدر وقتش شما گرفته بشه تا بتوانند ب کار های مهمتری رسیدگی کنند البته فکر کنم توی این مورد هم کاربرا اهمیتی نداشته باشند.


یه سوال می خواستم از مسولان بپرسید اینترنت از این هم گران تر و کندتر میشه یا نه تا ما بدونیم اگر قراره گران تر بشه سرویس های یک ساله و ... رو شارژ کنیم

منتظر پیگیری شما هستم
والسلام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۷:۱۰ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳
با سلام,من امروز تمديد کردم,کاهش که نداشت ٢٠% هم افزايش داشت.قبلا نامحدود بود امروز محدود تمديدکردند.
Netherlands
HB7
۱۶:۳۸ ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۳
اینترنت رو هم هدفمند کردند
یه روز می گه نباید 10 گیگ دانلود کنید یه روز میگه 15 گیگ دانلود نکنید سرعت میاد پایین
آخه این چه وضع اینترنته
۱۲