از آقای وزیر تقاضامند یم ادامه رو راه وزیر پیشین باشند نه منقطع آن جناب حاجی بابایی را الگوی خودتان قرار دهید که شبانه روز به فکر معلمان بودند نه به فکر پایین آوردن شان ومنزلت معلم
این وزیر هم مثل قبلی و قبلی هاست. اینم مثل او بی درد و بی خیاله. وقتی حرف از دادن این اضافه کارا و نظام رتبه بندی و .... میشه که وعدشو میدن دوس دارم از عصبانیت سرمو بزنم به دیوار. چون بیست وچند ساله که این دروغها و وعده های پوشالی رو میشنوم. مثلا همین نظام رتبه بندی دو سال پیش مژدش به فرهنگیان داده شد ولی هنوز میگن قراره ..... . تازه اگر بعد از پنج سال اگر و اگر عملی بشه فکر میکنید چه تحولی تو زندگی ما ایجاد میشه؟ یادتونه وزیر قبلی با چه آب و تابی مژده بیمه طلایی رو تو رسانه ها مطرح کرد؟ امروز که این طرح اجرا شده غیر از آزار و اذیت و تحقیر و چپاول پول ما چیش نصیب ما شده؟ دوستان من به نتیجه خطرناکی رسیدم و اون اینکه فهمیدم بود و نبود ما معلما از نظر مسولین چندان اهمیتی برای کشور نداره.
حسن
۱۹:۰۷ ۱۹ آذر ۱۳۹۳
آقای وزیر سایر مطالبات فرهنگیان چه شد؟ یعنی حق یک معلم که تدریس کرده اندازه پفکی که در بوفه مدرسه فروخته می شود ارزش ندارد؟چرا سندهای طرح های تابستانی سه سال پیش را پرداخت نمی کنید؟
با سلام باعث شرمندگی است که بعداز سی سال کار کردن در روستاها و مناطق محروم و کسب رتبه عالی در هنگام بازنشستگی یک رتبه از ما کم می کنند بخدا سری به بقیه وزارتخانه ها هم بزنید ببینید با کارمندان خود اینگونه رفتار می کنند ما که صدایمان به جایی نمی رسد ولی در پیشگاه عدل الهی گردن تمام مسئولین را خواهیم گرفت چه شما انتشار بهید یا ندهید
به خداوند سوگند با مدرک دکتری دولتی و داشتن بیش از بیست مقاله علمی پژوهشی, تنها یک میلیون و سیصد هزار تومان حقوق می گیرم. جناب وزیر خدا وکیلی یک ماه می توانی خودت را جای من بگذاری و با این حقوق خرج زن و بچه و کرایه خانه و اقساط ماهیانه و آب و برق و تلفن و گاز و... را بپردازی.
همکار گرامی اين همه عجله چرا بنده خدا ساير ادارات هنوز پاداش ديماه رو نگرفتن !!
فرهنگی برهنه برهنه فرهنگی
۲۱:۱۱ ۱۸ آذر ۱۳۹۳
آخ که اگه می دونستید آموزش و پرورش یعنی چی وضع اینگونه نمی شد .حیف از این همه سرمایه انسانی که در بهترین سنین آموزشی از بین می روند تلف می شوند.خود را فراموش میکنند و از جای دیگر آموزش می گیرندو پرورش می یابندو آن وقت که خوش مان نمی آید بدنبال پاد زهر میگردیم این بچه ها سازندگان آینده اند . افسوس که موج نادانی خیز برداشته. موتور پیشرفت آموزش است وموتور آموزش معلم.به امید روز های سبز آموزش و پرورش ایران اسلامی
با سلام
خیلی ممنون که با تلاشهای شبانه روزیتان حق و حقوقمان را پس از 6 ماه پرداخت می کنید.
ای کاش قدری هم به آینده فکر می کردید به نظر شما مسئولان گرانقدر والا مقام ،معلمی که برای امرار معاش خانواده خود مجبور به دو شیفت کار کردن است وبعد از آن مشغول کارهای ازاد دیگر (مسافرکشی و...) می تواند برای دانش آموز الگو و راهنمایی برای ساختن آینده باشد..........؟
دیگران اضافه میگیرند خبری نیست حق ما که میدن با منت میدن که قراره انشالله حق شما را بدن این است عدالت؟ بداد فرهنگیان برسید از گرسنگی فرزندانمان خجالت می کشیم
خیلی ممنون که با تلاشهای شبانه روزیتان حق و حقوقمان را پس از 6 ماه پرداخت می کنید.
ای کاش قدری هم به آینده فکر می کردید به نظر شما مسئولان گرانقدر والا مقام ،معلمی که برای امرار معاش خانواده خود مجبور به دو شیفت کار کردن است وبعد از آن مشغول کارهای ازاد دیگر (مسافرکشی و...) می تواند برای دانش آموز الگو و راهنمایی برای ساختن آینده باشد..........؟
واقعا كه