سلام ، امیدوارم این سوغات ارزشمند در دنیا شناخته بشه ، همه از خاصیت میگن ، ولی طریقه مصرف و چه افرادی که نمی توانند مصرف داشته باشند ، مدت ماندگاری ، شرایط نگهداری (مکان و دمای مکان و غیره ... ) توضیح داده نمیشه
باسلام بنده نیز سالی یکبار حتما به اردبیل میروم مدتی بود بیمار و ضعیف شده بودم بدنم دیگه کشش لازم و نداشت از مغازه رد میشدیم دیدیم حلوا سیاه میپزند نیم کیلو خریدم بردم تهران هر روز یه کم میخوردم تا 10 روز خدا شکر حالم خوب شد معده ام توانایش به دست اورد فقط باید مراقب باشید واقعا حلوا سیاه اصل باشه نه تقلبی
من ۴۰ ساله ولی حلوا سیاه اردبیل را نمایشنامه
برای اولین بار به اردبیل سفر کردم وبا این حلوای بسیار خوشمزه آشنا شدم