مطمئن باش که قاهر وقتی که به نتیجه برسه حتمن خیلی بیشتر از 40 فروند تولید خواهد شد.
مگر اینکه مثل صاعقه بشه که بعد از ساخت صاعقه 1 و تشکیل ی یا دو اسکادران صبر کردند تا صاعقه 2 که ارتقا یاته بود ساخته بشه و بعد به تعداد خیلی زیاد بسازند.
رضا
۱۴:۴۲ ۱۱ مرداد ۱۳۹۴
مطمئن باشید امریکا واسراییل نمیذارن ایران حتی یک جنگنده حتی از چین بخره اگه تونستیم پیروزی بزرگیه ولی چه بخریم چه نخریم خودمون بسازیم ارجه تره هرچند پراز نقص وایراد باشه
بنظر من کشور ما نیاز به این هواپیما های پیشرفته داره.ارتش ما بخصوص نیروی هوایی نیاز داره که تقویت بشه.و پیامبر هم تاکید داشتند که نباید از سلاح های جدید و بروز قافل شد و همیشه باید نیروهامون تجهیز باشه تا دشمن حتی فکر حمله رو هم نداشته باشه.
خیلی خوشحال مشم یه خبرکوچک هم از وضعیت قاهر 313 و همچنین شفق در خبرها قرار بدید فقط بخاطر علاقه ایه که به نیروی هوایی دارم و هر بار که خبری از ساخت جنگنده در ایران میشنوم و میبینم خیلی خیلی خیلی ... خوشحال میشم. همین.
به نظر من قاهر عالیه فقط باید به تولید انبوه برسه مثلا 40 فروند
مگر اینکه مثل صاعقه بشه که بعد از ساخت صاعقه 1 و تشکیل ی یا دو اسکادران صبر کردند تا صاعقه 2 که ارتقا یاته بود ساخته بشه و بعد به تعداد خیلی زیاد بسازند.
خرید هواپیما یکی از واجبات داشتن ارتش نیرومنده
پس بخریم بهتره
من ک مردم از چشم انتظاری برای خبر جدید در مورد این جنگنده