نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حمید سلیمانی
۲۳:۱۸ ۰۷ اسفند ۱۴۰۳
مطالب در خور توجهی نبود
خصوصا اینکه از یک ماده ای که منشا لبنیات دارد
اینقدر ضرر نوشتید
Iran (Islamic Republic of)
رضا
۰۱:۳۵ ۲۴ شهريور ۱۳۹۹
من الان ۲ ساله بیمارم و بر میگرده به این قره قروت لعنتی که دیگه بش میگم اسباب شکنجه بنده سرطان داشتم، افسردگی داشتم یبوست داشتم ،سنگ کلیه داشتم،از کل بیماری ها جهان ۲۰۰ تاشون اومد برای من به خاطر خوردن لبنیات زیاد و بدون مصلحات که بد ترینش قره قروته خواهشمندم اطلاع رسانی کنید .
Iran (Islamic Republic of)
فرشته
۰۸:۲۶ ۲۳ خرداد ۱۳۹۸
همه چیر کمش خوبه ریختن قارقورت یک قاشق چای خوری مفید است
United States of America
ناشناس
۱۳:۵۹ ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸
ما قره قروت اصل رو از يك روستا خريديم اينهايي كه تو بازاره قاطي داره معده رو خراب ميكنه اگه بدونين تو رب و اب ليمو و بقيه چيز هاي صنعتي چي ميريزن قره قوروت پيش اونا بيضرره
Slovenia
احمد
۲۲:۵۷ ۰۶ بهمن ۱۳۹۷
از نظریات متفاوت و متناقض بزشکان چیزی دستگیر آدم نمی شود ! فقط به تجربیات خود و دوستان و... خویش عمل کنید با توکل به خداوند
Iran (Islamic Republic of)
رسول
۱۵:۱۰ ۲۵ شهريور ۱۳۹۷
با عرض سلام خدمت دوستان عزیز
ببینید هرچیزی درکنار خواص درمانی و خوبیاش زیاد مصرف کردنش ضرر داده فکر می کنم منظور ایشون مصرف زیاده چون هر کسی به اندازه استفاده کرده ضرری براش نداشته.

با تشکر از سایت خوبتون.
Iran (Islamic Republic of)
غزل
۲۳:۴۳ ۲۹ خرداد ۱۳۹۷
قره قوروت یا تلف فقط خاصیت چاشنی داره وجزو ضایعات تهیه لبنیاته.من خودم خونگی درست میکنم ومتوجه ام که هیچ کلسیمی براش نمیمونه.خوردن کمش بیضرره وبرای تصفیع کبد وصفرا توشهرماکه مرکز لبنیات استان کرمانه شناخته میشه
Germany
با تجربه
۰۱:۱۷ ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷
قره قروتو از 12 سالگی میخوردم
مامانم دوران بارداریش به من خیلی میخورد به من رسید
Iran (Islamic Republic of)
پر
۲۲:۲۶ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
این پزشکا به جای اینکه انقد تحقیقات بکنن.برن به کارشون کیفیت بدن
Iran (Islamic Republic of)
پر
۲۲:۲۶ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
این پزشکا به جای اینکه انقد تحقیقات بکنن.برن به کارشون کیفیت بدن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۲۶ ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷
به به من عاشقشم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۲ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷
چیکارکنیم بلخره بخوریم یانه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۴۲ ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷
چیکارکنیم بلخره بخوریم یانه
Iran (Islamic Republic of)
الهام
۲۰:۳۸ ۰۳ ارديبهشت ۱۳۹۸
والا به خدا
Australia
Katrin
۱۵:۱۹ ۲۸ فروردين ۱۳۹۷
قره‌قروت حاوي پروتئين، کربوهيدرات و چربي است.پروتئين موجود در اين فرآورده نقش ساختاري و استحکامي در بدن (به ويژه عضلات) دارد و به رشد و نمو کمک مي‌کند.قند موجود در قره‌قروت از نوع لاکتوز است که از بهترين قندهاي طبيعي مي‌باشد و انرژي کمتري نسبت به قند معمولي دارد. لاکتوز در طي فرآيند توليد قره‌قروت شکسته شده و به قند ساده‌تر تبديل مي‌شود، بنابراين مصرف قره‌قروت براي افرادي که دچار عدم تحمل لاکتوز شير مي‌باشند، مشکلي ايجاد نمي‌کند.از مهم‌ترين خواص قره‌قروت، درصد پايين چربي آن است که اين محصول را به يک محصول رژيمي براي افراد دچار اضافه وزن و چربي خون بالا تبديل کرده است.قره‌قروت مانند ساير فرآورده‌هاي لبني، حاوي کلسيم است. کلسيم از نرمي استخوان در کودکان و پوکي استخوان در بزرگ‌سالان پيشگيري مي‌کند و باعث استحکام دندان‌ها و تنظيم رشد و تقسيم سلول‌هاي پوششي لوله گوارش مي‌شود.
Iran (Islamic Republic of)
احسان
۱۸:۱۳ ۳۰ دی ۱۳۹۶
من چنتا سایت تحقیق کردم هرکدام یه چیزی گفتن یکی میگه خوبه واسه استخوان بندی یکی میگه باعث.سرطان و تشنج میشه.من اخرشم نفهمیدم که خوبه یا بده!!!!!!!!!!!
۱۲