نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۴۷ ۲۰ آبان ۱۳۹۶
سرخ کردن غذا ارزش اون رو پایین میاره ولی به خاطر طعم و مزه بیخیال میشیم
Iran (Islamic Republic of)
امیر حسن خانی
۱۷:۰۹ ۰۷ تير ۱۳۹۶
سلام.لطف کنید
Iran (Islamic Republic of)
مهسا
۲۲:۵۴ ۰۱ تير ۱۳۹۶
چه جالب!!!!!!
Iran (Islamic Republic of)
مهدی
۱۷:۴۶ ۰۵ خرداد ۱۳۹۶
ماهی این اثر داره
Iran (Islamic Republic of)
محمد
۱۷:۲۹ ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۶
همه غذاهای ما شده صنعتی و مضر. الان مردم رو هم میخواهید از ماهی خوردن بندازید. لااقل مینوشتید ماهی سرخ شده در تیتیر خبر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۸:۱۸ ۱۶ فروردين ۱۳۹۶
متنش ضدونقيض هستش معلوم نيست خوبه يابد
Iran (Islamic Republic of)
موفق
۱۲:۲۷ ۱۶ دی ۱۳۹۵
لطفا در انتخاب تیتر دقت بیشتری خرج دهید. تیتر انتخاب شده تداعی کننده این است که کلا ماهی قزل آلا مضر است در حالی که در متن اشاره شده فقط در حالت سرخ شده اینچنین است (البته بدون منبع)
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۵۶ ۱۸ آبان ۱۳۹۵
بسیار عالی بود.تشکر
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۱۱ ۰۵ فروردين ۱۳۹۵
عکس خیلی مرتبط بود
۱۲